Jääkiekko: Keskiviikon kiekkovalinnat Itävallasta ja Suomesta

Eiliset vihjeet osuivat jälleen lähelle, mutta ainoastaan Kärppien voitto saatiin kiinni. Tämän illan kiekkovalinnat tulevat Itävallasta ja Suomesta. Itävallan pääsarjassa pelataan tänään yksi ottelu ja Mestiksessä edessä on kuuden ottelun kierros.

Klagenfurt – Medvescak Zagreb

Coolbet valinta: Medvescak Zagreb ML (3,08)

Ensimmäinen kohteemme tulee tänään Itävallan pääsarjasta, ottelu Klagenfurt – Medvescak Zagreb. Tässä ottelussa kohtaavat sarjan kolmantena oleva kotijoukkue ja viidentenä oleva vierasjoukkue. Kuntopuntarissa nämä joukkueet ovat viiden viime ottelun jälkeen lähes identtisillä saldoilla. Molemmilla on takana neljä voittoa ja yksi tappio. Klagenfurt on pelannut kotiottelut vaihtelevasti ja se onkin vasta seitsemänneksi paras kotijoukkue. Vierailija Zagreb on puolestaan ollut umpisurkea vierasjoukkue, eikä sillä ole kuin yksi voitto vieraissa ja sekin on tullut voittolaukausten jälkeen.

Emme kuitenkaan anna näiden edellä mainittujen tilastojen häiritä liikaa, sillä Zagreb on pelannut loistavasti viime ottelut ja sen käsittelyssä on kaatunut mm. Vienna. Tämän illan ottelusta tulee varmasti tiukka vääntö, mutta Coolbet tarjoaa vieraille todella hyviä kertoimia. Suora voitto antaa kertoimen 4,00 ja ML voitto 3,08. Lisäksi näiden joukkueiden keskinäisissä otteluissa Zagreb on ollut parempi. Tänä syksynä joukkueet ovat kohdanneet kerran ja silloin Zagreb voitti luvuin 5-1.

LeKi – K-Vantaa

Coolbet valinta: K-Vantaa (2,10)

Toinen kohteemme tulee tänään kotimaan Mestiksestä ja ottelu on LeKi – K-Vantaa. Tämä ottelu on Mestiksen kärkikamppailu, sillä K-Vantaa on tällä hetkellä sarjassa toisena ja LeKi kolmantena. Sarjatilanteeseen verrattuna LeKin kotimenestys on ollut tällä kaudella yllättävän heikkoa, sillä se on voittanut vain yhden kotiottelun suoraan ja kaksi voittoa on tullut jatkojen jälkeen. LeKi onkin sarjan kolmanneksi huonoin kotijoukkue. Tänään vastassa oleva K-Vantaa on puolestaan vahvin vierasjoukkue ja se on voittanut kahdeksasta vierasottelusta seitsemän.

Tällä kaudella K-Vantaa on käynyt kaksi kertaa hakemassa pisteet Lempäälästä selvin numeroin ja vastaavasti LeKi haki pisteen Vantaan isännöimästä ottelusta. Joukkueiden väliset ottelut ovat viimeaikoina olleet vieraiden juhlaa, joten uskomme tämän jatkuvan myös tänään.

Aiheeseen liittyvät uutiset