Jääkiekko: Keskiviikon kiekkovalinnat Ruotsista

Tänään jääkiekko -kohteita on vähän tarjolla, sillä pääsarjoissa ei nyt pelata. Eilen oli CHL-kierros ja tänään alkaa Karjala -turnaus, joten tämä vähentää huomattavasti tarjontaa. Ruotsista löytyy kuitenkin kaksi mielenkiintoista kohdetta ja näistä löytyvät meidän kiekkovalinnat tälle illalle.

Almtuna – Timrå IK

Coolbet valinta: Timrå IK (2,35)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Ruotsin Allsvenskanin ottelu Almtuna – Timrå IK. Tässä ottelussa sarjakärki ja tällä hetkellä myös paras vierasjoukkue kohtaa keskinkertaisesti pelanneen kotijoukkueen. Kotijoukkue Almtuna on voittanut vasta kolme kotiottelua, kun vastaavasti vierailija Timrå on käynyt vieraissa kuusi kertaa voitokkaasti (yksi voitto on tullut voittolaukausten jälkeen). Meidän näkemys tähän otteluun on se, että Timrå hakee suoran vierasvoiton ja tähän Coolbet tarjoilee hyvän kertoimen.

MoDo – BIK Karlskoga

Coolbet valinta: MoDo Handicap (2 Way) 0 – 1 (2,14)

Toinen kohteemme tulee tänään myös Allsvenskanista, ottelu MoDo – BIK Karlskoga. Tässä ottelussa kohtaavat hyvässä vireessä ja voittoputkessa oleva kotijoukkue MoDo ja sarjan jumbona oleva Karlskoga. Vierasjoukkueen vierassaldon on murheellinen, sillä Karlskoga on onnistunut voittamaan tällä kaudella vasta yhden vierasottelun. Meidän näkemys on, että tässä ottelussa kotijoukkue vie ja vieraat koittavat pysyä mukana. Vähintään kahden maalin voitto kotijoukkueelle on tänään todennäköinen tulos.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset