Jääkiekko: Keskiviikon kiekkovalinnat Suomesta ja Saksasta

jääkiekkovihjeet

Tänään ensimmäinen jääkiekko -kohde tulee kotimaan Liigasta, jossa pelataan yksi ottelu. Toinen kohde poimitaan Saksasta. Eilinen oli todella hieno päivä ja tästä on hyvä jatkaa uusiin kohteisiin, tervetuloa mukaan!

Tappara – JYP

Coolbet valinta: Ottelun maalit alle 4,5 (2,07)

Tänään ensimmäinen jääkiekko -kohteemme on Liiga -kamppailu Tappara – JYP. Sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla kolme ja neljä olevat joukkueet kohtaavat tämän illan ainoassa Liiga -ottelussa. JYP ohitti Tapparan sarjataulukossa, kun se voitti eilen Sportin kotonaan. Tapparalla oli eilen huilivuoro, mutta kuinka paljon takaraivossa vielä kolkuttaa kaksi peräkkäistä niukkaa tappiota HIFK:lle? Etenkin Tapparan kotitappio HIFK:lle oli raskas paikka, sillä Tappara oli voitossa kiinni vielä ottelun viimeiselle minuutille asti. Tämän jälkeen HIFK teki kaksi maalia ja pisteet matkasivat Helsinkiin.

JYP aloitti eilen ”urakkaviikon”, kun sillä on tällä viikolla kolme Liiga -ottelua ja siihen päälle CHL -ottelu. Vielä tänään ottelurasitus ei pitäisi näkyä JYP:n otteissa, mutta mennäänkö tänään ihan ”sata lasissa”? Tosissaan varmasti pelataan tärkeistä pisteistä ja juuri pisteiden tärkeys molemmille joukkueille tekee ottelusta helposti vähämaalisen. Tästä ottelusta odotamme vähämaalista ja valinta on otteluun alle 4,5 maalia.

Eisbären Berlin – Augsburg

Coolbet valinta: Eisbären Berlin (2 Way) 0 – 1.5 (2,12)

Toinen kohde tulee tänään Saksan pääsarjasta ja se on Eisbären Berlin – Augsburg. Hyvänä kotijoukkueena tunnettu Eisbären Berlin kohtaa tänään kotonaan Augsburgin, joka on sarjassa sijalla kaksitoista eli kolmanneksi viimeisenä, Berlin on sarjssa kolmantena. Tällä kaudella Augsburgin vierasottelut eivät ole sujuneet hyvin, sillä voittoja vieraskaukaloista on tullut vain seitsemän ja näistä kaksi on jatkojen jälkeen ansaittuja. Kuntopuntarissa nämä joukueet ovat peräkkäisilä sijoilla kahdeksan ja yhdeksän.

Berlin on meidän näkemyksen mukaan suosikki illan otteluun. Edellisen kerran, kun nämä joukkueet kohtasivat Augsburgin kotiottelussa joulukuun lopussa, oli Berlin parempi lukemin 2-4. Tänään ottelun suunta on samanlainen kuin edellisellä kerralla, joten rohkeasti haemme tähän otteluun melko selvää kotivoittoa.

Aiheeseen liittyvät uutiset