Jääkiekko: Keskiviikon kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Suomesta ja Itävallasta. Mestiksessä pelataan kuuden ottelun kierros ja Itävallassa otteluita on tarjolla myös kuusi. Me otamme tarkasteluun molemmista sarjoista yhden ottelun. Tervetuloa mukaan!

Jokipojat – Ketterä

Unibet valinta: Ketterä – Tasapelissä panos palautetaan (2,28)
Unibet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 3,5 (3,05)

Tänään ensimmäinen kohde tulee Mestiksestä ja ottelu on Jokipojat – Ketterä. Ketterä on sarjassa kolmantena ja se on jo varmistanut paikkansa pudotuspeleissä. Ketterän peliesitykset ovat olleet vakuuttavia ja se etenee voitosta voittoon.. Ketterä keikkuu kuntopuntarin keulilla ja se on huikeassa maalintekovireessä. Viidessä viime ottelussa Ketterä on iskenyt 25 maalia.

Jokipojat on sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla seitsemän. Pudotupelipaikkaa se ei ole vielä varmistunut, sillä muutaman pisteen päässä on useita joukkueita. Tänään Jokipojat pelaa tärkeistä pisteistä, mutta pisteiden metsästys tulee olemaan vaikeaa. Ketterällä on nyt kymmenen ottelun voittoputki ja kolme näistä otteluista on mennyt jatkoille. Unibet antaa tänään mukavia kertoimia Ketterälle, joten me tartumme näihin.

Salzburg – Vienna

Unibet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,43)

Toinen kohteemme tulee tänään Itävallasta ja ottelu on Salzburg – Vienna. Nämä joukkueet ovat pelanneet ylemmän jatkosarjan ottelut puhtaalla pelillä ja molemmilla on alla kaksi voittoa. Salzburg on tehnyt kahdessa ensimmäisessä pelissä huikeat 13 maalia.

Edellisen kerran, kun nämä joukkueet kohtasivat (12.1.), Salzburg voitti luvuin 5-1. Näiden tilastojen perusteella rohkenemme veikata, että tänään maaliverkot heiluvat jälleen ja poimimme Unibetin listalta kotijoukkueelle yli 3,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset