Jääkiekko: Lauantai ja päivän kiekkovalinnat Norjasta, Ranskasta ja Itävallasta

Eilen jääkiekkokohteet 1/3, joten parannettavaa tälle päivälle jää paljon. Tänään matkaamme Norjan kautta Keski-Eurooppaan ja valitsemme kohteemme otsikon maista. Tarjonta ei ole hirmuisen suuri tälle päivälle, sillä Norjassa ja Ranskassa pelataan kaksi ottelua ja Itävallassa yksi. Näistä otteluista löytyy kuitenkin mielenkiintoisia kohteita, joten keskitymme näihin.

Lyon – Grenoble

Valinta: Grenoble (2,02)

Tässä ottelussa kohtaavat Ranskan pääsarjan seitsemännellä sijalla oleva kotijoukkue Lyon ja sarjassa toisena olevat Grenoble. Grenoble voidaan asettaa tämän sarjan yhdeksi kärkijoukkueeksi. Viime peleissä se on osoittanut, että muut sarjan huippujoukkueet saavat olla varuillaan Grenoblen kanssa. Se on kaatanut mm. sarjaa johtavan Rouenin, joten tähän otteluun Grenoble lähtee suosikkina. Kotijoukkuen Lyon ei ole pelannut huonosti alkanutta kautta, mutta tässä ottelussa se tulee olemaan altavastaaja. Me luotamme tässä kohteessa vierasvoittoon.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän toinen kohde tulee Norjasta. Sarjassa viidentenä oleva kotijoukkue Lorenskog kohtaa sarjan kakkosen, Storhamarin. Storhamar on pelannut tällä kaudella neljä vierasottelua, joista se on voittanut kolme. Näissä neljässä ottelussa se on tehnyt 14 maalia. Lorenskog vastaavasti on pelannut kotiottelut vaisusti ja sillä on saldona kaksi kotivoittoa. Tähän otteluun lähdemme asetelmista, joissa vierasjoukkue on ennakkosuosikki, mutta kuponkiin emme valitse voittajaa. Valitsemme on vierasjoukkueelle maaleja.

Kolmas kohteemme tänään tulee Itävallasta, jossa suvereenisti sarjaa johtava Vienna kohtaa kotonaan Innsbruckin. Kotijoukkue ei ole yhdeksän kierroksen jälkeen hävinnyt vielä yhtään ottelua, joten ennakkosuosikkia on turha tähän otteluun hakea. Tapana kuitenkin on, että pitkätkin putket katkeavat joskus. Ehkä näin ei käy vielä tänään, mutta Innsbruck on hyvä joukkue, sillä se on tällä hetkellä sarjassa neljäntenä. Tähän otteluun annamme Innsbruckille mahdollisuuden ja valitsemme sille tasoituksen avulla voiton.

Lorenskog – Storhamar

Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 3,5 (2,10)

Vienna – Innsbruck

Valinta: Innsbruck Handicap (2 Way) 0 – 1.5 (2,01)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset