Jääkiekko: Lauantai ja päivän kiekkovalinnat Suomesta, Norjasta ja Itävallasta

Eilinen tulos oli 1/3, kun Tappara hoiti JYP:n jatkoajalla. Kaksi muuta kohdetta olivat myös lähellä, sillä Ranskan kohteessa jäimme maalin päähän ja Jokerit taistelivat voiton, mutta maaleja ei syntynyt tarpeeksi. Tänään uudet kohteet eri puolilta Eurooppaa.

TPS – JYP

Coolbet valinta: TPS (2,05)

Ensimmäinen kohteemme tulee tänään kotimaan Liigasta ja tänään on tarjolla seitsemän ottelun kierros. Näistä valitsemme päivän kohteeksi ottelun TPS – JYP. JYP pelasi eilen Tapparaa vastaan kotonaan ja hävisi ottelun jatkoajan jälkeen. Nyt JYP:llä on heti perään vieraottelu Turussa, joten kuinka hyvin eilisestä ottelusta on ehditty palautua? Vastassa oleva TPS huilasi eilen ja muutenkin hyvänä kotijoukkueena TPS on meidän silmissä suosikki.

Tällä kaudella nämä joukkueet ovat kohdanneet kerran ja tästä ottelussa TPS haki täydet pisteet Jyväskylästä luvuin 2-3. Lähtökohdat tähän otteluun ovat melko selvät. Tappioputkessa ja eilen kovan/pitkän ottelun pelannut JYP kohtaa levänneen ja hyvän kotijoukkueen. Valinta on TPS:n suora voitto.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Toinen kohteemme tulee tänään Norjan pääsarjasta. Tässä sarjan todellisessa huippuottelussa kohtaavat Frisk Asker ja Lillehammer. Kyseessä on kärkikamppailu, sillä kotijoukkue Frisk Asker johtaa sarjaa ja vierasjoukkue Lillehammer on sarjassa toisena. Näiden joukueiden välisissä otteluissa on lähes poikkeuksetta nähty paljon maaleja ja näin varmasti tapahtuu tänäänkin. Valintamme on runsasmaalinen ottelu, emmekä ota kantaa, kumpi joukkue vie voiton.

Kolmas kohteemme tulee tänään Itävallan pääsarjasta. Tämän sarjan illan ainoassa ottelussa kohtaavat Vienna ja Salzburg. Luottamus Viennan kuntoon ollut koetuksella viime otteluissa, kun vieraissa on tullut kaksi tappiota peräkkäin. Tänään Vienna pääsee taas kotikaukaloon, jossa tulos on ollut murkaava. Joukkue on pelannut seitsemän kotiottelua, jotka kaikki ovat päättyneet kotivoittoon. Tänään vastassa on Salzburg, joka on pelannut hyvin viime ottelunsa. Uskomme kuitenkin, että Vienna hoitaa tämän ottelun ja valinta on tälle illalle kotivoitto vierastasoituksella.

Frisk Asker – Lillehammer

Coolbet valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (2,07)

Vienna – Salzburg

Coolbet valinta: Vienna Handicap (2 Way) 0 – 1 (2,10)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset