Jääkiekko: Lauantain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulelevat tänään Suomesta ja Norjasta. Tänään Liigassa pelataan seitsemän ottelun kierros ja Norjassa jatketaan ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisiin otteluihin. Tervetuloa mukaan!

Jukurit – Ilves

Valinta: Ilves (1,98) @Coolbet
Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (1,86) @Coolbet

Tänään ensimmäinen kohde tulee Liigasta ja ottelu on Jukurit – Ilves. Ilves sai napattua eilen Tapparalta pisteen ja se elättelee vieläkin pääsystä pudotuspeleihin. Tänään tästä ottelusta pitäisi saada täysi pistepotti, jotta mahdollisuudet tähän säilyy. Jukureilla kauden päättymiseen ei ole enää paljon matkaa ja se on näkynyt jo jonkun aikaa peliesityksissä. Viimeisessä kolmessa ottelussa Jukurin on tehnyt vain kaksi maalia ja omissa on soinut peräti kaksitoista kertaa.

Tähän otteluun valinta on Ilves. Sen voitonhalu on suuri ja viime ottelut ovat sujuneet hyvin (kuntopuntarin neljäs sija tällä hetkellä). Me veikkaamme tähän otteluun suoran vierasvoiton sekä vieraille yli 2,5 maalia.

Lørenskog – Storhamar

Valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (2,54) @Coolbet

Toinen kohteemme tulee tänään Norjasta ja ottelu on Lørenskog – Storhamar. Tänään vuorossa ovat ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset ottelut ja tästä otteluparissa Storhamar murskasi Lørenskogin ensimmäisessä ottelussa luvuin 9-0. Tänään ei ole epäselvää, kumpi joukkueista on suosikki. Lähinnä meidän mielenkiinto kiinnittyy siihen, kuinka usein kiekko poimitaan maaliverkoista. Tähän kohteeseen rohkeasti runsaat maalilukemat eli yli 6,5.

Muut kohteet

Stavanger – Frisk Asker

Valinta: Frisk Asker, Tasapelissä panos palautetaan – Varsinainen peliaika (2,07) @Unibet

Aiheeseen liittyvät uutiset