Jääkiekko: Lauantain kiekkovalinnat Suomesta

jääkiekkovihjeet

Tänään jääkiekko -kohteet tulevat jälleen kotimaan Liigasta. Eilen Kärpät ja JYP olivat odotetun kovia vieraskaukaloissa ja molemmat meidän kohteet osuivat. Näiden lisäksi Triplauksen molemmat kiekkokohteet saimme kiinni, joten eilinen oli loistava kiekkopäivä. Tänään lähdemme tavoittelemaan putkelle jatkoa.

KoKoo – Kärpät

Coolbet valinta: Kärpät Tasoitus (2 Way) 1.5 – 0 (2,26)
Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 3,5 (2,30)

Tänään ensimmäinen kohteemme on Liiga -kamppailu KooKoo – Kärpät. Sarjakärki Kärpät jatkaa vieraskiertuettaan ja tänään vuorossa on Kouvolan vierailu. Eilisen ja aikaisempien peliesitysten perusteella tämä ottelu on Kärppien. Pienellä varauksella tähän täytyy kyllä suhtautua, sillä KooKoo on yllätysherkkä joukkue. Viimeksi Kouvolan vierailulla marraskuussa KooKoo venytti ottelun Kärppiä vastaan jatkoille, mutta lopulta Kärpät voitti ottelun jatkoajalla, eikä voittolaukauksia tarvittu.

Tänään homman nimi on se, että Kärpät hallitsee ottelua ja lopulta se vie pisteet mukanaan kohtalaisen selvin lukemin. Huomioitavaa kuitenkin on, että Kärpillä oli eilen ottelu ja KooKoo sai levätä. Meidän näkemyksen mukaan tällä ei kuitenkaan ole niin suurta merkitystä ja siksi otamme tästä ottelusta kaksi kohdetta lapulle. Kohteet ovat Kärppien selvä voitto ja toinen on vieraiden maalimäärä. Viime otteluissa Kärppien maalinteko on onnistunut hyvin ja tänään toivomme tämän jatkuvan.

Lukko – TPS

Coolbet valinta: Lukko (2,15)

Tänään toinen kohteemme on myös Liiga -ottelu, joka on Lukko – TPS. Tämän ottelun arvioinnissa pitää alkuun ihmetellä, mitä TPS:lle on tapahtunut? Sarjan toisena oleva joukkue esiintyy illasta toiseen kuin varjo aikaisempiin esityksiinsä verrattuna. Tästä esimerkkinä kaksi edellistä kotitappiota, joista viimeisin eilen JYP:iä vastaan.

Tänään TPS saa vastaansa levänneen Lukon ja kotihallissaan vahva Lukko ei päästä TPS:ää helpolla. Me uskomme, että TPS on edelleen pyörryksissä eilisestä JYP ottelusta ja Lukko kuittaa pisteet tämän illan ottelusta.

Aiheeseen liittyvät uutiset