Jääkiekko: Lauantain kiekkovalinnat Suomesta

jääkiekkovihjeet

Tänään jääkiekko -kohteet tulevat Suomesta. Eilen saimme jännittää kohteiden ratkeamista aivan otteluiden loppuun asti, kun Tappara ratkaisi voiton vasta viime sekunneilla ja München teki neljännen maalinsa vasta kolmannen erän puolessa välissä.

Sport – HPK

Coolbet valinta: HPK ML (2,20)

Tänään ensimmäinen kohteemme tulee Liigasta ja ottelu on Sport – HPK. Eilen HPK pelasi Tapparaa vastaan hienosti, mutta 12s ennen loppua Tappara teki voittomaalin ja voitti ottelun 3-4. Tänään HPK lähtee varmasti sisuuntuneena ja motivoituneena illan otteluun. Alkuvuoden suoritukset ovat HPK:lla olleen hyviä ja mahdollisuudet pudotupeleihin on vielä olemassa. Tämä tavoite on realistinen, mutta tänään Vaasasta pitäisi tuoda pisteitä kotiin. Me luotamme HPK:n voittoon, vähintään jatkojen jälkeen.

Kärpät – Pelicans

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,10)

Toinen kohteemme tulee tänään myös kotimaan Liigasta ja ottelu on Kärpät – Pelicans. Tätä ottelua sen enempää perustelematta kotijoukkue Kärpät on ehdoton suosikki. Viime otteluissa Kärpät on iskenyt maaleja hyvään tahtiin ja tänään Coolbetin tarjous kotijoukkueen yli 3,5 maalille on meille riittävä.

Aiheeseen liittyvät uutiset