Jääkiekko: Lauantain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulelevat jälleen kotimaan kaukaloista. Liigassa pelataan tänään täysi seitsemän ottelun kierros ja Mestiksessä pelataan viisi ottelua. Tervetuloa mukaan!

Kärpät – SaiPa

Coolbet valinta: Kärpät (1,72)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,45)

Tänään ensimmäinen Liiga -kohde on Kärpät – SaiPa. Sarjakärki Kärpät kohtaa tänään SaiPan ja tässä ottelussa ei ole epäselvyyttä suosikista. Vaikka Kärpillä on pelaajia Olympialaisissa, niin se osoitti jo JYP:iä vastaan että ratkaisijoita löytyy. Eilen meidänkin vihjeissä esiintynyt SaiPa petti meidät pahasti häviämällä Sportille. Emme usko, että tänään SaiPalla on mahdollisuuksia Kärppiä vastaan, joten kotijoukkueen matkassa lähdemme tähän kohteeseen.

Ketterä – TuTo

Coolbet valinta: Ketterä (2,15)
Coolbet valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (2,40)

Toinen kohteemme tulee tänään Mestiksestä ja ottelu on Ketterä – TuTo. Tässä ottelussa kohtaavat kuntopuntarin ykkönen ja kolmonen. Ketterä on edennyt hienosti ottelusta otteluun ja eilen se kaatoi sarjakärki KeuPan vieraissa luvuin 3-7. Kotona Ketterä on ollut tällä kaudella todella hyvä ja se onkin sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue.

Vierailija TuTo on pelannut myös hyvän kauden ja se on sarjataulukossa neljäntenä, kahdeksan pistettä kolmantena olevaa Ketterää perässä. Vierasotteluissa TuTo ei kuitenkaan ole loistanut ja se onkin vasta kahdeksanneksi paras vierasjoukkue. Eilen jo totesimme, että Ketterän otteluissa maaleja syntyy paljon ja niin tapahtuu tänäänkin. Tässä kohteessa luotamme kotijoukkueeseen ja uskomme, että maaliverkot heiluvat tiheään tahtiin.

Muut valinnat

JYP – Jukurit

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1,90)

KooKoo – Ilves

Coolbet valinta: Ilves (1,87)

Aiheeseen liittyvät uutiset