Jääkiekko: Lauantain ottelut Itävallasta ja Suomesta

Tänään pelataan jääkiekkoa jälleen monella rintamalla. Meidän hyviä vakiokohteita on jälleen tänään tulessa, joten jännitystä on illalle luvassa. Myös Suomessa pelaan Liigaa ja Mestistä ja meidän mielenkiinto kohdistuu Mestikseen. 

Vienna – Dornbirn

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,92)

Itävallan pääsarjassa Viennalla oli myös eilen ottelu, jonka se ratkaisi viime hetkillä – voittomaali syntyi ajassa 19:45. Huomioitavaa kuitenkin on, että tämä voitto oli joukkueen kahdeksas voitto tällä kaudella ja otteluita se on pelannut kahdeksan eli kaikista otteluista on tullut suora voitto. Vastaan asettuu tänään Dornbirn, joka on sarjan toisen ääripään joukkue, joten ei ole vaikea ennustaa ottelun suosikkia. Tässä ottelussa tasoero on selvä ja Viennan otteluissa on totuttu näkemään maaleja, joten yli 5,5 maalia otteluun on hyvin mahdollinen tulos.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän Mestis-otteluista poimimme vihjeisiin mukaan ottelut Peliitat – KeuPa HT sekä Hermes – LeKi. Ensimmäisessä ottelussa KeuPa on ottelun ennakkosuosikki, eikä syyttä. Se on aloittanut kauden loistavasti häviämättä otteluakaan ja kaikki voitot ovat tulleet suorina voittoina. Nyt vastassa on Peliitat, jonka alkukausi on alkanut yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. Tähän otteluun odotamme KeuPan selkää voittoa.

Hermes – LeKi ottelu tulee olemaan mielenkiintoinen ja kertoimien valossa kotijoukkue on ottelun suosikki. Me olemme hieman toista mieltä, koska LeKin kausi on alkanut positiivisesti ja se onkin tällä hetkellä sarjassa toisena. Kotijoukkue Hermes sen sijaan majailee sarjassa viimeisenä ilman voittoja. Tässä vaiheessa on vielä vaikea arvioida, mitä loppukausi tuo tullessaan, mutta tähän haetaan kierroksen POMMI ja valitaan LeKin suora voitto.

Peliitat – KeuPa HT

Valinta: KeuPa Tasoitus (2 Way) 1-0 (1,99)

Hermes – LeKi

Valinta: Leki (3,50)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset