Jääkiekko: Maanantain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Itävallasta, Suomesta, Norjasta sekä KHL:stä. Pudotuspelit jatkuvat jälleen ja me olemme mukana neljän maan otteluissa. Tänäänkin on hyviä ja mielenkiintoisia kohteita tarjolla. Tervetuloa mukaan!

Medvescak Zagreb – Linz

Valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (2,17) @Unibet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Itävallan pudotuspelien ottelu Medvescak Zagreb – Linz. Tänään vuorossa on viides tämän otteluparin ottelu ja tilanne on tällä hetkellä 2-2. Zagreb voitti kaksi ensimmäistä kohtaamista ja Linz hoiteli kaksi seuraavaa ottelua nimiinsä. Kaikille näille otteluille on ollut yhdistävänä tekijänä suuri maalien määrä. Kaksi edellistä ottelua on päättynyt Linzin voittoon luvuin 8-4 ja 8-2.

Otteluun yli 6,5 maalia saattaa kuulostaa kovalta lukemalta, mutta tässä sarjassa vain ensimmäinen ottelu päättyi varsinaisella peliajalla tämän alle ja tulos oli 3-3. Tänään tähän otteluun emme veikkaa voittajaa, vaan uskomme, että tänäänkin maaleja syntyy.

HUOM! Tämä ottelu on Zagrebin kotiottelu, vaikka Coolbetin listoilla on mainittu toisin päin. Näin oli ainakin siinä vaiheessa, kun vihjettä laadittiin.

IPK – SaPKo

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,80) @Unibet

Toinen kohteemme on tänään kotimaan Mestiksen ottelu IPK – SaPKo. Kuten jo viime viikolla totesimme, nämä joukkueet ovat pelanneet tasaisen sarjan. Nyt voitot ovat nyt 3-2 SaPKo:lle ja edelleen kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoon. Kaikki viisi ottelua ovat olleet maalirikkaita, joten tänään on jälleen luvassa maaleja.

Tänään emme ota kantaa siihen, kumpi joukkue voittaa. Tilanne on kuitenkin se, että SaPKo etenee jatkoon, jos se ottaa tänään voiton. Tänään SaPKo:lla on siis katkon paikka, joten tekeekö tämä asetelma ottelusta aikaisempia tarkemman ja sitä myötä vähämaalisemman? Tämä riski on tietysti olemassa, mutta luotamme siihen, että tänäänkin näemme paljon maaleja.

Muut valinnat

Storhamar – Frisk Asker

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (2,03) @Unibet

Jokerit – TsSKA Moskova

Valinta: TsSKA Moskova (2,13) @Coolbet

 

Aiheeseen liittyvät uutiset