Jääkiekko: Perjantai ja päivän kiekkovalinnat Saksasta ja Itävallasta

Eiliset valinnat eivät osuneet ihan nappiin ja tulos oli 1/3. Tänään jääkiekkoa pelataan jälleen kohtalaisen laajalla rintamalla ja muutamia hyviä kohteita löytyy jälleen – tänään pelataan maalimääriä. Ajanpuutteen vuoksi tänään ei kovin paljon perusteluja ole tarjolla, mutta jatkossa koitetaan ryhdistäytyä.

Nürnberg – Eisbären Berlin

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,90)

Saksan pääsarjan kärkikamppailussa kohtaavat Nürnberg ja Eisbären Berlin. Kotijoukkue johtaa sarjaa ja vieraat ovat tällä hetkellä kolmantena. Kotijoukkue on iskenyt maaleja yli kolmen keskiarvolla. Vaikka nyt vastassa on kova joukkue, on Coolbetillä kova kerroin yli 3,5 maalille. Lähdemme tavoittelemaan tätä.

 

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän toinen kohde tulee Saksasta. Kotijoukkue München on tällä hetkellä sarjan toisena ja vastaan asettuu tänään viimeisenä olevan Straubingin. Tässä ottelussa tasoero on selvä ja hyvänä kotijoukkueena München on selvä suosikki ja tänään kotijoukkue tekee yli 3,5 maalia.

Kolmas kohteemme tulee tänään Itävallasta, jossa sarjan ylivoimainen ykkönen Vienna saa vieraakseen Bolzanon, joka on sarjassa yhdeksäntenä. Viennan saldon on jäätävä eli 11 ottelua ja 11 voittoa. Tässäkin ottelussa nähdään tänään paljon maaleja, joten kuponkiin yli 5,5 maalia.

München – Straubing

Valinta: Kotijoukueen maalit yli 3,5 (1,72)

Vienna – Bolzano

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,82)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset