Jääkiekko: Perjantai ja päivän kiekkovalinnat Saksasta ja Pietarista

Eilen kiekkokohteet osuivat hienosti 3/3. Hieman vihjeiden laatijaa hämmensi Jokereiden ottelun alle 5,5 kerroin. Lopulta kerroin oli reilusti alle sen, jota vihjasimme. Tässä on saattanut käydän laatijalle virhe tai sitten kerroin oli alkuun yllättävän suuri ja sen jälkeen pudonnut. Pääasia kuitenkin on, että viheje piti. Tänään katseet Saksaan, jossa pelataan kuuden ottelun kierros. Lisäksi viime ottelussa voittoputken katkaissut SKA pelaa kotiottelun. Näistä löytyy pelattavaa, joten kuponkia virittelemään!

Nürnberg – Krefeld

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1,93)

Tässä ottelussa kotijoukkue Nürnberg on luonnollisesti ennakkosuosikki, ainakin jos sarjataulukkoa katsotaan. Nürnberg on takonut tällä kaudella maaleja ihan mukavasti. Nyt vastassa on sarjan häntäpäässä keikkuva Krefeld, jonka vierasottelut eivät ole olleet menestyksekkäitä. Krefeld on päästänyt neljässä vierasottelussa 12 maalia, kun se on itse tehnyt vain 5. Tähän otteluun on helppo valita kotijoukkueelle reilusti maaleja.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän toinen kohde tulee myös Saksasta. Sarjan toiseksi viimeisenä oleva Straubing kohtaa kolmantena olevan Münchenin. Münchenin ottelut ovat vaihdelleet suuntaan jos toiseenkin tällä kaudella, mutta tässä ottelussa se on ennakkosuosikki ja odotettavissa on selvä vierasvoitto.

Kolmas kiinnostuksen kohde on KHL ja SKA, joka palaa kotikaukaloon edellisen ottelun hävinneenä. Tuohon häviöön katkesi lähes ikuisuudelta tuntunut voittoputki, joten kotijoukkue tulee tähän otteluun varmasti nälkäisenä ja voitontahtoisena. Odotettavissa on varmasti maaleja ja meidän valinta on Kovachuk maalintekijäksi.

Straubing – München

Valinta: München Handicap (2 Way) 1 – 0 (1,98)

SKA Pietari – Salavat Ufa

Valinta: Ilya Kovalchuk tekee maalin (1,92)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset