Jääkiekko: Perjantai ja päivän kiekkovalinnat Suomesta, Ranskasta ja KHL:stä

Eilinen kiekkoilta lähti hienosti liikkeelle, kun Lillehammerin ottelussa maaleja iskettiin ensimmäiseen erään 4 kpl. Tämän jälkeen tahti hiipui, mutta yli 5,5 maalia tuli lopulta melko helpolla ja ottelu päättyi 4-3. Sen sijaan Vienna petti meidät, kun se hävisi ottelunsa selvästi. Tänään katseet Ranskaan, jossa luvassa on jälleen maalirikas ilta. Lisäksi kotimaan Liiga ja KHL tarjoilevat hyviä kohteita.

JYP – Tappara

Coolbet valinta: Tappara ML (2,02)

Ensimmäinen kohteemme tulee tänään kotimaan Liigasta, jossa tarjolla on viiden ottelun kierros. Näistä poimimme tarkasteluun huippuottelun JYP – Tappara. JYP aloitti kauden todella väkevästi, mutta nyt suunta on kääntynyt ja takana on neljän ottelun tappioputki. Vastaavasti Tapparalla oli kauteen lähdettäessä pieniä käynnistysvakauksia, mutta nyt tulosta on syntynyt mallikkaasti. Ottelusta on odotettavissa tiukka, mutta vaakakuppi kääntyy hienoisesti Tapparan puolen ja valintamme on Tapparan ML voitto.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Toinen kohteemme on tänään KHL-ottelu Jokerit – Dinamo Minsk. Jokereiden voittoputken jälkeen on tullut jo kolme tappiota, joista kaksi on tullut jatkojen jälkeen. Nyt vastassa on ennalta heikommaksi arvioitu Dinamo Minsk ja nyt Jokereilla on tilaisuus päästä jälleen voittojen tielle. Kotiotteluissa Jokerit on onnistunut maalinteossa hyvin ja tänään odotamme, että vastustajan maaliverkko heiluu jälleen useaan otteeseen.

Kolmas kohteemme tulee tänään 10Betin listalta. Ranskan pääsarjan ottelu Strasbourg – Gap tulee olemaan hyvin todennäköisesti, ranskalaisittain runsasmaalinen. Valinta tähän otteluun on yli 6,5 malia.

Jokerit – Dinamo Minsk

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,40)

Strasbourg – Gap

10Bet valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (1,98)

Aiheeseen liittyvät uutiset