Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulelevat tänään kotimaan kaukaloista. Liigassa pelataan tänään viiden ottelun kierros ja Mestiksessä pelataan neljä ottelua. Tänään luvassa on yksi ottelu molemmista sarjoista. Tervetuloa mukaan!

Sport – SaiPa

Coolbet valinta: SaiPa (1,94)

Tänään ensimmäinen kohde on Liiga -ottelu Sport – SaiPa. Sarjajumbo Sport saa tänään vieraakseen SaiPan. Sportin peli ei tunnu kulkevan ja jumbosija vaikuttaa melko todennäköiseltä lopulliselta sarjasijoitukselta. Kuntopuntarin viimeisenä olevat Sport voitti edellisessä ottelussa Lukon jatkoajalla, mutta tätä voittoa edelsi viiden ottelun mittainen tappioputki. SaiPan sijoitus sarjassa on tällä hetkellä kuudes ja sillä on vain kaksi pistettä Lukkoa enemmän, joten tänään olisi tärkeitä pisteitä tarjolla. Tästä ottelusta haemme vierasvoiton.

KeuPa HT – Ketterä

Coolbet valinta: Ottelun maalit yli 6,5 (2,14)

Toinen kohteemme tulee tänään Mestiksestä ja ottelu on KeuPa – Ketterä. Tässä sarjan kärkikamppailussa kohtaavat sarjaa johtava KeuPa ja kolmantena oleva Ketterä. Ketterä on ollut hyvässä lyönnissä ja se onkin kuntopuntarin kärjessä. Ketterän vahvuutta tällä kaudella kuvaa se, että tappioasemassakin se on vaarallinen vastustaja. Hyvä esimerkki tästä on se, että neljässä viime ottelussaan vastustaja on aloittanut maalien tekemisen. Ketterän viimeisin nousu nähtiin edellisessä pelissä Jokipoikia vastaan, kun Ketterä oli ensimmäisen erän jälkeen jo 0-3 tappiolla. Lopulta Ketterä vei ottelun voittolaukauksilla.

KeuPa on ollut koko kauden tasaisen vahva ja tällä hetkellä se on kuntopuntarin kolmannella sijalla. KeuPan ja Ketterän välisiä otteluita KeuPa on hallinnut, sillä se on voittanut kaikki kolme kauden kohtaamista. Näiden joukkueiden välisissä kaikissa kohtaamisissa on nähty paljon maaleja. Muutenkin nämä joukkueet pelaavat usein hyvin runsasmaalisia otteluita, joten tähän otteluun haemme rohkeasti paljon maaleja.

Aiheeseen liittyvät uutiset