Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulelevat tänään Suomesta ja Itävallasta. Mestiksessä pelataan tänään kolme ottelua ja Itävallassa otteluita on tarjolla kuusi. Tänään peleihin otetaan kaksi ottelua, yksi Mestiksestä ja yksi Itävallasta. Tervetuloa mukaan!

KeuPa HT – RoKi

Coolbet valinta: KeuPa HT -1,5 (1,87)
Unibet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1,70)

Tänään ensimmäinen kohde tulee Mestiksestä ja ottelu on KeuPa HT – RoKi. KeuPa on sarjan kärkijoukkue ja ajoittaisten pienten notkahdusten jälkeen peli tuntuu jälleen kulkevan. RoKi on puolestaan sarjassa sijalla kymmenen ja pudotuspelipaikka tuntuu karkaavan.

RoKi on kiusannut aikaisemminkin KeuPaa, kun se edellisessä kohtaamisessa voitti ottelun luvuin 1-0. Tänään näin ei tule käymään! KeuPan otteluissa nähdään usein paljon maaleja ja näin uskomme tänäänkin tapahtuvan. Tähän otteluun kohteet sekä Coolbetin että Unibetin listoilta.

Vienna – Salzburg

Coolbet valinta: Vienna (1,90)

Toinen kohteemme tulee tänään Itävallasta ja ottelu on Vienna – Salzburg. Nämä joukkueet kohtasivat edellisen kerran aikaisemmin tällä viikolla. Silloin arvelimme, että Salzborg hoitaa ottelun kotikaukalossaan, mutta toisin kävi. Viennan otteet ovat olleet vakuutavia ja sillä on viidestä viime ottelusta neljä voittoa, edellinen ottelu juuri Salzburgia vastaa päättyi Viennan eduksi 1-3. Tänään tähän otteluun on tarjolla kohtalainen kotivoiton kerroin ja me poimimme sen meidän lapulle.

Aiheeseen liittyvät uutiset