Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään jälleen Norjasta. Edellisellä kerralla Norjan kohteet eivät kaikilta osin toimineet odotetulla tavalla. Tänään on jälleen se tilanne, että kaksi otteluparia ovat katkolla ja suosikeina kotijoukkueet. Keskitymme näihin kohteisiin, tervetuloa mukaan!

Lillehammer – Vålerenga

Valinta: Lillehammer – Tasoitus (2 Way) 0-1.5 (2,10) @Coolbet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,00) @Unibet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Lillehammer – Vålerenga. Lillehammerilla on tänään toinen mahdollisuus ottaa neljäs voitto ja pistää ottelusarja poikki. Edellisessä ottelussa Vålerenga otti ohjat käteen jo ensimmäisen erä alussa, ja se siirtyi nopeasti 2-0 johtoon. Tämän jälkeen ottelu eteni tasaisissa merkeissä ja Vålerenga vei voiton.

Näissä pudotuspeleissä Lillehammer on ollut hyvä kotikaukalossaan ja tänään uskomme tämän otteluparin päättyvän. Lillehammer on hoitanut kotiottelut luvuin 6-1 ja 7-2, joten Vålerenga on kovan paikan edessä, jos se haluaa vielä jatkaa kautta. Me poimimme tähän kotivoiton vierastasoituksella ja kotijoukkueelle nipun maaleja.

Frisk Asker – Stavanger

Valinta: Frisk Asker (1,80) @Unibet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,50) @Unibet

Toinen kohteemme on tänään Frisk Asker – Stavanger. Frisk Asker johtaa tätä ottelusarjaa 3-1 ja se on voittanut kaksi edellistä ottelua. Tänään tässäkin parissa on katkaisun paikka ja näin tulee hyvin todennäköisesti käymään. Stavangr voitti toisen ottelun kotonaan tiukassa kamppailussa luvuin 3-2. Tämä voitto olikin pitkästä aikaa Stavangerille ensimmäinen, sillä edellisistä seitsemästä ottelusta on tullut vain tämä yksi voitto.

Frisk Asker on hyvä kotijoukkue ja uskoisimme, että tänään näemme melko selvän kotivoiton. Luotamme Frisk Askerin suoraan voittoon ja siihen, että kotijoukkue iskee yli 3,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset