Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Norjasta ja Suomesta. Tänään pelataan jälleen monella suunalla. Otteluita ei ole tarjolla lukumääräisesti paljon, mutta saamme jälleen poimittua kupongille mukavia kohteita. Tervetuloa mukaan!

Storhamar – Frisk Asker

Valinta: Frisk Asker, Tasoitus (2 Way) 0 – 1.5 (2,10) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Norjan pudotuspelien ottelu Storhamar – Frisk Asker. Tämä ottelusarja on tänään ensimmäistä kertaa katkolla, kun Storhamar johtaa sarjaa voitoin 3-1. Tähän otteluun kotijoukkue on vahva ennakkosuosikki, mutta vierailijoilla on hyvä mahdollisuus pitkittää ratkaisua.

Tällä kaudella Storhamar on hallinnut näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia, mutta tässä pudotuspelisarjassa se hävisi edellisen kotiottelun jatkojen jälkeen. Tänään on siis katkaisun paikka ja Frisk Asker laittaa tänään varmasti kaiken likoon, jotta ottelut jatkuisivat vielä tämän illan jälkeen. Me uskomme, että 1,5 maalin tasoitus riittää vieraille eli tiukka ottelu on odotettavissa.

JHT – Peliitat

Valinta: Peliitat, Tasoitus (2 Way) 1.5 – 0 (1,97) @Coolbet

Toinen kohteemme tulee tänään Mestiksen karsinnoista ja ottelu on JHT – Peliitat. Tätä ottelusarjaa Peliitat on hallinnut melko selvästi ja se johtaakin sarjaa 3-0. Kaikki aikaisemmat ottelut ovat päättyneet yli 1,5 maalin voittoon ja edellinen JHT:n kotiottelu päättyi vierasvoittoon luvuin 0-8.

Näiden joukkueiden tasoero on tällä hetkellä sen verran suuri, joten tähän otteluun haemme selvän vierasvoiton. Coolbetin tarjous 1,5 kotitasoitukselle on sen verran houkutteleva, että tämä kohden löytyy meidän kupongilta.

Muut valinnat

Koovee – Hermes

Valinta: Hermes, Tasoitus (2 Way) 1.5 – 0 (1,92) @Coolbet

Aiheeseen liittyvät uutiset