Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat KHL:stä ja Suomesta

Tänään pelataan jääkiekkoa eri puolilla Eurooppaa. Tänään palataan vanhaan systeemiin ja valitaan lapuille kaksi yksittäistä kohdetta. Liigassa pelataan tänään kuuden ottelun kierros ja sieltä löytyy maukkaita kohteita. Me poimimme sieltä yhden ottelun.

TsSKA Moskova – Amur Habarovsk

Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 1,5 (2,30)

Ensimmäinen kohteemme tulee tänään KHL:stä ja ottelu on TsSKA Moskova – Amur Habarovsk. TsSKA on hyvässä voittoputkessa ja luonnollisesti se asetetaan tähän otteluun ennakkosuosikiksi. Vierasjoukkue Amur on pelannut tasaisesti ja se on Itäisen konferenssin pudotuspeliviivasta kolmen pisteen päässä. Se on kuitenkin pelannut pari ottelua vähemmän kuin edellä olevat joukkueet.

Edellisessä ottelussa Jokerit sai kokea Amurin hyvän vireen ja Amur haki voiton Helsingistä jakoajan jälkeen luvuin 4-5. Tänään TsSKA saa olla tarkkana ja jäähyihin ei ole varaa, sillä Amurin ylivoima on todella tehokas. Tähän otteluun valinnaksi vierasjoukkueelle yli 1,5 maalia.

Lukko – Sport

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,75)

Toinen kohteemme tulee tänään Liigasta ja ottelu on Lukko – Sport. Lukon kausi on ollut varsin vaihteleva, eikä se ole päässyt kunnollisen voittoputken makuun. Nyt takana on kolmen ottelun tappioputki, mutta tänään on hyvät mahdollisuudet katkaista tämä putki. Raumalaiset ovat pelanneet kotiottelut hyvin ja tänään vastassa on todella epävireinen Sport. Sport on tällä hetkellä yksi sarjan huonoimmista vierasjoukkueista, joten helppo ilta ei ole tänään tiedossa.

Edellisessä näiden joukkueiden kohtaamisessa Lukko haki pisteet Sportin kotiottelusta luvuin 3-5. Tänään on odotettavissa, että kotijoukkue hoitelee pisteet kotiin ja maaleja tullaan näkemään. Muuan Teemu Ramsted liittyi Lukon vahvuuteen ja hän on mies paikoillaan rakentelemaan tilanteita Sportin maalille. Tänään kotijoukkueelle maaleja yli 2,5.

Aiheeseen liittyvät uutiset