Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat Saksasta ja Sveitsistä

Uutta matoa koukkuun ja uudet kiekkovalinnat esille. Eilen ei onnistuttu, mutta tänään on uusi päivä ja kohteita löytyy monelta suunnalta. Kotimaassa pelataan Liigaa ja Mestistä, mutta me pysyttelemme etelämpänä ja kohteet tänään Saksasta ja Sveitsistä. Näiden maiden sarjoissa on totuttu näkemään maaleja ja tänään luotamme kotijoukkueiden maalintekokykyyn.

München – Wolfsburg

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,31)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Saksan pääsarjan ottelu München – Wolfsburg. Tämä ottelu on sarjan kärkipään ottelu, sillä München on sarjassa toisena ja Wolfsburg neljäntenä. München on pelannut hyvin pari viimeistä otteluaan ja näyttää siltä, että alkukauden hyvä maalivire on jälleen löytynyt. Tänään voidaan odottaa, että kiekko on usein vierailijan maalissa. Vierailija Wolfsburg on myös pelannut vahvasti, mutta tänään uskomme kotijoukkueen maalintekovoimaan.

Biel – Kloten

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,48)

Toinen kohde on tänään ottelu Sveitsin pääsarjasta, Biel – Kloten. Sarjataulukossa nämä joukkueet ovat sijoittuneet tällä hetkellä niin, että Biel on seitsemäntenä ja Kloten viimeisenä. Kotijoukkue Biel on pelannut kaksi viimeisintä kotiotteluaan hyvin. Edellisessä ottelussa se kaatoi sarjakärki Bernin luvuin 5-3. Tätä edeltäneessä ottelussa sarjan kolmonen, Lugano sai kokea tappion luvuin 4-2.

Kloten on tällä hetkellä neljän ottelun tappioputkessa ja hyvin todennäköisesti tappioputki jatkuu myös tänään. Kotijoukkueen vire on niin hyvä, että Coolbetin 2,48 kerroin riittää siihen, että tänään pelaamme kotijoukkueelle yli 3,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset