Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat Saksasta, Suomesta ja KHL:stä

Perjantain kiekkokohteita on jälleen tarjolla paljon ympäri Eurooppaa. Tänään kiekkovalinnat tulevat otsikoin maiden sarjoista ja odotukset ovat korkealla. Myös Ranskan sarjassa pelataan tänään viiden ottelun kierros, joten maalien ystävät suuntaavat katseensa sinne.

Straubing – Wolfsburg

Coolbet valinta: Wolfsburg (2,10)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Saksan pääsarjan ottelu Straubing – Wolfsburg. Kotijoukkue Straubing on pelannut heikon kauden, eikä voittoja tunnu tulevan. Kuukausi sitten Wolfsburg kävi Straubingin vieraana ja haki pisteet luvuin 1-6. Wolfsburg on pelannut viime aikoina hyvin, vaikka se hävisikin edellisen ottelunsa Berlinille. Tähän otteluun odotettavissa on vierasvoitto ja Coolbet tarjoaa tälle valinnalle mukavan kertoimen.

IPK – Espoo United

Coolbet valinta: IPK (2,08)

Illan toinen kohde tulee Mestiksestä ja ottelu on IPK – Espoo United. Espoo on pelannut tällä kaudella heikosti ja etenkin vieraissa tuntuu, että homma ei toimi. Espoo on voittanut tällä kaudella vain yhden vierasottelu, kun pelattuja vierasotteluita on takana kuusi. IPK on ollut positiivinen joukkue ja voittoja on tullut tasaiseen tahtiin. Edellisen kerran nämä joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten ja silloin IPK oli parempi luvuin 1-3. Tänään löytyy luottoa kotivoittoon.

HK Vitjaz – Neftehimik Nizhnekamsk

Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,00)

Kolmas kohteemme on tänään KHL-ottelu HK Vitjaz – Neftehimik Nizhnekamsk. Kotijoukkue Vitjaz on tällä hetkelä pienessä tappiokierteessä, eikä kausi ole muutenkaan sujunut loistokkaasti. Sen sijoitus on tällä hetkelä Läntisen konferenssin kolmanneksi viimeisenä ja voittoja kotiotteluista on tullut vain viisi. Vierailija Neftehimik on puolestaan Itäisen konferenssin kolmantena. Edellisessä ottelussa Jokerit voitit Neftehimikin Helsingissä. Tässä ottelussa nähtiin peräti yhdeksän maalia, joista vierasjoukkue teki kolme. Neftehimik on onnistunutkin maalinteossa hyvin, vaikka vierasjoukkueena se ei ole ollut parhaimpien joukkueiden joukossa. Tänään odotamme, että vierailijat iskevät vähintään kolme maalia Vitjaz in verkkoon.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset