Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat Suomesta

Tänään jääkiekko on jälleen mukana kahden kohteen voimin. Tämän päivän molemmat kohteet tulevat Suomesta ja kyseessä on Liiga -kohteet. Muuallakin Euroopassa pelataan tänään, mutta sieltä ei löydy tälle päivälle näin maukkaita kohteita kuin kotimainen Liiga tarjoilee.

KalPa – SaiPa

Coolbet valinta: KalPa (1,98)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,90)

Ensimmäinen kohteemme on tänään liigakamppailu KalPa – SaiPa. KalPa on tällä hetkellä niin kovassa lyönnissä, että mikä tahansa joukkue saa olla varuillaan sen kanssa. Tänään KalPa saa vieraakseen SaiPan, joka on myös pelannut hyvä syyskauden. Sarjataulukossa KalPa on tällä hetkellä viidentenä ja Ässät heti perässä kuudentena. Molemmilla on kasassa 48 pistettä, joten tässä valossa tasainen vääntö on luvassa.

KalPa on kuitenkin tällä hetkellä niin kuuma joukkue, että meidän valinta on KalPan voitto. Lisäksi maaleja on syntynyt hyvään tahtiin, kuten edelliselläkin kerralla, kun KalPa oli meidän valinta. Jatkamme siis samalla linjalla ja tähän otteluun toiseksi kohteeksi kotijoukkueelle yli 2,5 maalia.

Lukko – Ässät

Coolbet valinta: Ässät ML (2,30)
Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,50)

Toinen kohteemme tulee tänään myös Liigasta ja ottelu on Lukko – Ässät. Ässät on pelannut hyvin ja se onkin kuntopuntarissa kuudennella sijalla. Takana on viidestä ottelusta kaksi suoraa voittoa, kaksi voittoa jatkojen jälkeen sekä yksi tappio. Lukko puolestaan on ollut tehoton ja sillä on vain yksi jatkoaikavoitto viidestä viimeisestä ottelusta, muissa on tullut tappio. Meidän silmissä Ässät nousee suosikiksi ja Coolbetin ML voitto kertoimella 2,30 kelpaa mainiosti. Lisäksi tähän länsirannikon paikallisotteluun napataan vierasjoukkueelle yli 2,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset