Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat Suomesta ja Saksasta

jääkiekkovihjeet

Tänään jääkiekko -kohteet tulevat Suomesta ja Saksasta. Liigassa pelataan tänään kolme ottelua ja Saksassa on vuorossa kuuden ottelun ilta. Näistä molemmista sarjoista poimitaan yksi kohde illan lapuille.

HPK – Tappara

Coolbet valinta: Tappara (2,10)

Tänään ensimmäinen kohteemme tulee Liigasta ja ottelu on HPK – Tappara. Tästä ottelusta hienossa viiden ottelun voittoputkessa oleva HPK kohtaa Tapparan, jonka ottelut ovat sujuneet tämän vuoden puolella hieman vaihtelevasti. Tällä kaudella Tappara on hallinnut näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia ja tänäänkin Tapparan on meidän silmissä suosikki.

Ehkä jo hieman kulunut fraasi on, että pitkätkin putket katkeavat joskus. Lähteekö HPK tähän otteluun ”säästelemään”, kun maalilla nähdään todennäköisesti kakkosvahti Antti Karjalainen? Viiden ottelun mittainen voittoputki ei ole mitenkään ihmeellinen ja tänään Tappara kampeaa voiton, eikä HPK:n voittoputki saa jatkoa.

München – Düsseldorf

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1,98)

Toinen kohteemme tulee tänään Saksan pääsarjasta ja ottelu on München – Düsseldorf. München johtaa sarjaa, samalla se on paras kotijoukkue. Tänään vastaan asettuu sarjan kymmenentenä oleva Düsseldorf, jonka vierasotteluissa on parantamisen varaa. München iskee kotiotteluissaan keskimäärin 3,5 maalia, joten tänään ennalta heikommaksi arvioitu Düsseldorf saa kokea kotijoukkueen maalintekotaidon. Tähän otteluun odotamme kotijoukkueelle maaleja.

Aiheeseen liittyvät uutiset