Jääkiekko: Perjantain kiekkovalinnat Suomesta

Eilen saimme kokea onnistumisen iloa vain yhden kohteen osalta, kun Kongsvinger teki altavastaajana yli 1,5 maalia. Kahdessa muussa kohteessa olimme pahasti väärässä. Perjantain kohteet ovat Liiga -kohteita ja näillä pyrimme pääsemään jälleen voittojen tielle. Jääkiekkoa tälle illalle myös Taavin Tärpeissä – kannattaa katsoa!

Sport – TPS

Coolbet valinta: TPS (2,22)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Liiga -ottelu Sport – TPS. Kotijoukkue Vaasan Sportin kausi on ollut vaikea ja sarjataulukko näyttää sen myös, sillä sijoitus on tällä hetkellä kolmanneksi viimeinen. Sport on pelannut tiukkoja otteluita Liigan kärkijoukkueitakin vastaan, mutta voittoja vaan ei tunnu tulevan. Edellisessä ottelussa Kärpät kävi Vaasassa vierailulla ja pisteet lähtivät Ouluun luvuin 3-4. Tämä ottelu näytti olevan ohi kahden ensimmäisen erän jälkeen, kun Kärpät johti ottelua jo 0-4. Viimeisessä erässä Sport kuitenkin ryhdistäytyi ja se voitti kolmannen erän 3-0.

Tänään Sport saa vieraakseen TPS:n. TPS on tällä hetkellä sarjan paras vierasjoukkue seitsemällä voitolla. Näistä voitoista kaksi on tullut jatkoajan jälkeen. Edellisessä ottelussa, viime lauantaina, JYP haki pisteet Turusta tylyin 1-6 lukemin. Tänään TPS lähtee otteluun meidän silmissä selvänä ennakkosuosikkina ja Coolbetin kerroin kelpaa meille. Valinta on TPS:n suora voitto.

JYP – KalPa

Coolbet valinta: JYP Handicap (2 Way) 0 – 1.5 (1,93)

Toinen kohteemme tulee tänään myös kotimaan Liigasta ja ottelu on JYP – KalPa. JYP oli jonkin aikaa vaikeuksissa, kun tappioputki kasvoi, eikä voittoja meinannut tulla millään. Nyt JYP:llä on alla viime viikonlopulta hieno voitto TPS:stä ja CHL -ottelussa Tappara kaatui luvuin 3-1. Tänään vastaan asettuva KalPa on kuin varjo viime kaudesta ja se on tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisenä. Kalpa on ollut tällä kaudella sarjan huonoin vierasjoukkue. Sillä on vain yksi voitto vieraskaukaloista, kun takana on kymmenen vierasottelua. Tämä päivän otteluun lähtökohdat ovat selvät. Hyvässä iskussa oleva kotijoukkuen vie tämän ottelun selvin lukemin ja se synkentää KalPan tilannetta entisestään.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset