Jääkiekko: Perjantain ottelut Saksasta, Itävallasta ja Pietarista

Tänään on nielty tuplausen jääkiekko-epäonnistuminen ja katseet siirtyvät jälleen Euroopan kaukaloihin. Tänään pelataan ympäri Eurooppaa ja hyviä kohteita on tarjolla. Meidän pääkohde tulee Saksan pääsarjasta, jossa pelataan kärkikamppailu Nürnberg – München.

Nürnberg (Ice Tigers) – München

Valinta: Nürnberg (2,42)

Saksan DEL-liigassa on tänään tarjolla mielenkiintoinen ottelu, kun sarjaa johtava kotijoukkue, Nürnberg kohtaa kolmantena olevan Münchenin. Ennakkoasetelmissa joukkueet vaikuttavat tasaväkisiltä, mutta tällä kaudella on nähtävissä, että Nürnbergin kotiedulla on suuri merkitys. Nürnberg on pelannut kotiyleisön edessä hyvin ja sillä onkin viidestä kotiottelusta neljä voittoa ja yksi tappio (Mannheimille) voittolaukauksilla. Vastaavasti vierasjoukkueen Münchenin vieraspelit ovat sujuneet mollivoittoisesti, sillä neljästä vierasottelusta saldona on vain yksi suora voitto ja yksi jatkoaikavoitto. Kotijoukkue saa hyvän voittokertoimen, johon me tartumme kiinni.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Itävallan pääsarjasta Znojmo kohtaa Viennan. Vienna ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua, kun sillä on takana 7 ottelua. Luotamme, että kahdeksas voitto tulee tänään, vaikka vastassa on tällä hetkellä kolmantena oleva kotijoukkue.

Päivän kolmas ja neljä kohteemme tulevat KHL:stä, jossa edelleen huikeassa vireesssä oleva SKA kohtaa Sibir Novosibirskin. Kovalchuk iskee maalin lähes joka ottelussa, joten miksi ei tänäänkin? Kaverin kerroin vaan putoaa päivä päivältä, kun maaleja syntyy siihen tahtiin, mutta valitaan tämä yhdeksi kohteksi. Toinen valinta tähän otteluun on kotijoukkueen maalit. Maaleja syntyy paljon, joten kotijoukkueen yli 4,5 maalia ei olisi mikään yllätys ja kerroinkin on hyvä.

Znojmo – Vienna

Valinta: Vienna (2,03)

SKA Pietari – Sibir Novosibirsk

Valinta: Ilya Kovalchuk tekee maalin (1,82)
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 4,5 (2,40)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset