Jääkiekko: Sunnuntai ja päivän kiekkovalinnat Norjasta, Itävallasta + Jokerit

Eilisistä jääkiekkokohteista jäi positiivinen maku ja tulos oli 2/3. Hieman jäi harmittamaan Viennan ja Innsbruckin välisen ottelun viimeinen erä. Meillä vihjeenä oli Innsbruckin voitto tasoituksella 1,5 ja lähellähän tämä oli. Vieraat johtivat ottelua toisen erä loppuhetkille asti. Vienna kuitenkin tasoitti tilanteen kuusi sekuntia ennen toisen erän loppua. Viimeinen erä menikin sitten 3-1 kotijoukkueelle ja meidän kohde kuivui kasaan. Tänään jääkiekkokohteita löytyy jälleen ympäri Eurooppaa ja edessä on melkein valinnan vaikeus, mitä lapuille otetaan mukaan. Myös Jokerit luistelee kotikaukaloon kasvattamaan voittoputkeaan.

Frisk Asker – Vålerenga

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,10)

Tässä ottelussa kotijoukkue Frisk Asker on sarjan johtavana joukkueena ehdottomasti ennakkosuosikki. Frisk Asker on voittanut viidestä pelaamastaan kotiottelusta neljä ja maaleja näissä viidessä ottelussa se on tehnyt 28 kpl. Vastaavasti vierailija Vålerengan vierasottelut ovat sujuneet mollivoittoisesti ja sillä on viidestä vierasottelusta vain yksi voitto, voittolaukausten jälkeen. Lisäksi sen vierasotteluissa oman pään verkko on heilunut tiheään tahtiin. Tähän kohteeseen poimimme kotijoukkueen yli 3,5 maalia.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän toinen kohde tulee Itävallasta. Sarjan kärkijoukkue, puhtaalla saldolla etenevä Vienna on jälleen kaukalossa ja tällä kertaa Klagenfurtin vieraana. Tähän otteluun Vienna saa hyvän voittokertoimen, jos peilataan tätä tarjousta sarjataulukoon. Kotijoukkue Klagenfurt on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä ja kuten aikaisemmin on mainittu, Vienna etenee kärjessä voitosta voittoon. Me valitsemme tähän Viennan voiton, vaikka sanomattakin on selvää, että voittoputki katkeaa jossain vaiheessa. Lisää miettimisen aihetta tälle valinnalle asettaa myös se, että Vienna on hienoisessa otteluruuhkassa, kun kotimaan sarjan lisäksi viime aikoina on ollut myös CHL-otteluita. Valinta on kaikesta huolimatta Vienna, koska harvoin näin ylivoimaisesti sarjan aloittanut joukkue saa reippaasti yli 2 kertoimen.

Kolmas kohteemme on tänään KHL-ottelu Jokerit – Salavat Ufa. Tämä valinta sen vuoksi, että Jokerit on ollut viimeaikoina todella luotettava vetokohde. Tähän otteluun pätee sama ”viisaus” kuin edelliseen kohteeseen: pitkätkin putket katkeavat joskus. Tässä tapauksessa näin ei tänään käy, sillä Jokerit ottaa kotikaukalossa selvän voiton Ufasta. Ufan on pelannut tämän kauden hyvin, mutta nyt vastus tulee olemaan astetta kovempi. Jokerit on onnistunut maalinteossa hyvin ja vieläpä laajalla rintamalla, joten ratkaisijoita löytynee myös tähän otteluun.

Klagenfurt – Vienna

Valinta: Vienna (2,25)

Jokerit – Salavat Ufa

Valinta: Jokerit (2 Way) 0 – 1 (1,90)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

Aiheeseen liittyvät uutiset