Jääkiekko: Sunnuntai ja päivän kiekkovalinnat Saksasta + Jokerit

Tänään jääkiekkoa pelataan Saksan liigassa (DEL) seitsemän ottelun verran. Näistä otteluista löytyy erittäin mielenkitoisia kärkijoukkueiden otteluita, joista löytyy myös pelattavaa.  Jokerit palaa myös kaukaloon vierasottelun merkeissä, jatkuuko voittoputki? Huomioitavaa on, että kaikki seuraavat kolme ottelua alkavat jo klo 15:00.

München – Mannheim

Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,21)

Tässä ottelussa kohtaavat sarjan kolmantena oleva München ja neljäntenä oleva Mannheim. Ennakkoon joukkueet vaikuttava erittäin tasaisilta, sillä molempien saldot näyttävät lähes identtisiltä. Joukkueet ovat tehneet yhtä paljon maaleja (32) ja päästäneet yhtä monta maalia (28). Voittojakin molemilla joukkueilla on kuusi. Vierasjoukkue on onnistunut viime otteluissa hyvin maalinteossa ja Münchenille otteluiden alut ovat olleet usein vaihtelevia. Me emme ota kantaa kumpi joukkue vie voiton, mutta Coolbet tarjoaa hyvän kertoimen vierasjoukkueen maaleille. Poimimme listalta vierasjoukkueelle yli 2,5 maalia.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän toinen kohde tulee myös Saksan DEL liigasta. Eisbären Berlin kohtaa Augsburgin ja tähän otteluun lähdetään asetelmasta, jossa kotijoukkue on suosikki. Berlin johtaa kymmenen ottelun jälkeen sarjaa seitsemällä voitolla, mutta se ei ole kuitenkaan pelannut kotiotteluita kovinkaan vakuuttavasti. Kotiotteluista on tullut vain kaksi voittoa. Odotettavissa on, että tässä ottelussa ei nähdä kovinkaan suuria maalimääriä.

Kolmannessa ottelussa Jokerit pelaa vierasottelun Jekaterinburgia vastaan. Jokerit on ollut erittäin hyvässä iskussa ja tässäkin ottelusta tulosta voi hyvin odottaa. Huomioitavaa on myös se, että alkukaudesta maalinteko on Jokereilla onnistunut hyvin, joten valinta tähän otteluun on vierasjoukkueen maalimäärä.

Eisbären Berlin – Augsburg

Valinta: Ottelun maalit alle 5,5 (1,99)

Jekaterinburg – Jokerit

Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (1,88)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset