Jääkiekko: Sunnuntain kiekkovalinnat Itävallasta, KHL:stä ja Norjasta

Jääkiekkokohteissa onnistumiset ovat kiertäneet meitä viime aikoina. Osumia on tullut, mutta samalle päivälle voitokkaita vihjeitä ei ole montaa osunut. Sunnuntain kohteet tulevat Euroopasta ja KHL:stä, mutta perinteisten kohteiden lisäksi poimimme mukaan myös pistemiehiä Norjasta. Onnea peleihin!

Dornbirn – Vienna

Coolbet valinta: Vienna Handicap (2 Way) 1 – 0 (2,12)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Itävallan pääsarjan ottelu Dornbirn – Vienna. Vienna on ollut pitkään meidän kestosuosikki, mutta välillä usko meinasi loppua, kun ottelut eivät kulkeneetkaan odotetulla tavalla. Nyt näyttää siltä, että Viennan joukkue on saanut itseluottamuksen takaisin ja otteluruuhka on hellittänyt. Tämä näkyy myös suorittamisessa ja jo edellisessä ottelussa Innsbruckin vieraana Vienna voitti ottelun selvin numeroin 1-4.

Tänään Vienna pelaa Dornbirnin vieraana ja vierasjoukkue on luonnollisesti ottelun ennakkosuosikki. Kotijoukkue on tällä hetkellä sarjassa kolmanneksi viimeisenä ja me uskomme, että Vienna hakee tästä ottelusta selvän vierasvoiton.

Barys Astana – TsSKA Moskova

Coolbet valinta: Barys Astana maalit yli 2,5 (2,80)

Seuraava kohteemme tulee tänään KHL:stä, jossa pelataan kolmen ottelun kierros. Me seuraamme näistä ottelua Barys Astana – TsSKA Moskova. Tässä ottelussa vierasjoukkueen mieltää helposti suosikiksi, mutta kotijoukkue Barys Astana on pelannut hyvän alkukauden ollen tällä hetkellä Itäisen konferenssin toisena. Jos tutkitaan näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia, niin kotijoukkue on ollut otteluissa vahvoilla. Tähän otteluun emme hae voittajaa, mutta Coolbetin kerroin kotijoukkueen yli 2,5 maalille on niin houkutteleva, että sitä ei voi ohittaa.

Pistemiehet Norjasta

Ottelu: Stjernen – Frisk Asker

Coolbet valinta: Garry Nunn (Frisk Asker) Total Points Over 1.5 (2,25)

Ottelu: Lillehammer – Sarpsborg

Coolbet valinta: David Morley (Lillehammer IK) Total Points Over 1.5: (2,60)

Aiheeseen liittyvät uutiset