Jääkiekko: Sunnuntain kiekkovalinnat KHL:sta ja Norjasta

Eilen saavutimme pitkästä aikaa täydellisen tuloksen, kun molmmat kohteemme napsahtivat kohdalleen. Jääkiekko on välillä vaikea laji vedonlyönnissä, koska sarjat ja joukkueet ovat loppupelissä erittäin tasaisia. Pienet asiat saattavat ratkaista ottelun kulun. Tänään lähdemme tavoittelemaan voittoputkea kahden ottelun turvin.

Dinamo Riika – Jekaterinburg

Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (1,95)

Ensimmäinen kohteemme on tänään KHL-ottelu Dinamo Riika – Jekaterinburg. Kotijoukkue Riika on tällä hetkellä Läntisen konferenssin viimeisenä, eikä sen kotiottelut ole sujuneet kovinkaan loistokkaasti. Kotiotteluissa Riika ei ole ottanut yhtään suoraa voittoa, mutta kolme on tullut jatkojen jälkeen. Lisäksi näissä neljässätoista kotiottelussa omassa päässä verkko on heilunut 40 kertaa eli liki kolmen keskiarvolla.

Tänään Riika saa vieraakseen kuntopuntarin mukaan hyvässä vireessä olevan Jekaterinburgin. Vierasjoukkue on tehnyt viime otteluissaan paljon maaleja ja etenkin vierasottelut ovat kulkeneet hyvin. Tänään lähtökohdat otteluun melko selvät, vierailija lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja meidän arvio on, että se tekee vähintään kome maalia.

Manglerud – Stjernen

Coolbet valinta: Stjernen ML (2,28)

Toinen kohde tulee tänään Norja pääsarjasta, jossa pelataan kaksi ottelua. Käännämme katseet otteluun Manglerud – Stjernen. Stjernen on ollut huono vierasjoukkue tällä kaudella, mutta se on silti pelannut viime ottelut hyvin. Sillä on takana voitot kärkipään joukkueista, Lillehammerista ja Frisk Askerista. Manglerud ei ole sekään loistanut omissa kotiotteluissaan, joten tänään hyvässä vireessä olevalla vierailijalla on hyvät mahdollisuudet ottaa kauden ensimmäinen vierasvoitto.

Aiheeseen liittyvät uutiset