Jääkiekko: Sunnuntain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Itävallasta ja Tanskasta. Tänään kohteita on tarjolla kohtalaisen vähän, mutta jotain mielenkiintoista kyllä löytyy. Lähes kaikissa Euroopan maissa pudotuspelit ovat jo käynnistyneet ja tänään tutustumme mm. Tanskan pudotuspeleihin. Tervetuloa mukaan!

Innsbruck – Vienna

Valinta: Vienna – Tasoitus (2 Way) 1-0 (2,07) @Coolbet
Valinta: Vierasjoukkuen maalit yli 3,5 (2,23) @Unibet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Itävallan pudotuspelien ottelu Innsbruck – Vienna. Tänään vuorossa on ensimmäisen kierroksen toiset ottelut ja tässä parissa Vienna vei ensimmäisen ottelun selvin lukemin 4-1. Vienna on hallinnut näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia ja varsinkin tämän vuoden puolella pelatut ottelut se on voittanut selvin lukemin.

Tänään koko sarjan vahva mestarisuosikki Vienna lähtee otteluun suosikkina. Me uskomme tässä kohteessa kohtalaisen selvään vierasvoittoon ja poimimme lapulle vierasvoiton kotitasoituksella. Lisäksi vierasjoukkuelta odotetaan normaalia suoritusta ja maalilukemat vieraille yli 3,5.

Herlev – Herning

Valinta: Herlev Tasoitus (2 Way) 1.5 – 0 (1,87) @Coolbet

Toinen kohteemme on tänään Tanskan Metal Ligaen pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toinen ottelu, Herlev – Herning. Tässä otteluparissa tänään vierasjoukueena oleva Herning on suosikki. Herning voitti runkosarjan ylivoimaisesti ja vastaavasti Herlev pääsi pudotuspeleihin viimeisenä joukkueena. Näistä lähtökohdista huolimatta heikommaksi joukkueeksi oletettu Herlev vei ensimmäisen ottelun ja vieläpä Herningin kotihallissa.

Herning on ottelun suuri ennakkosuosikki, mutta kotivoitolle annetaan yllättävän kovia kertoimia. Esimerkiksi Coolbet tarjoaa suoraan kotivoittoon 5,00 kerrointa ja Herlev/draw antaisi vielä kertoimen 2,5. Herlev on pelannut todella hyvin viime otteluissa ja hyvä osoitus tästä on edellisen ottelun voitto Herning kotikaukalosta. Ottelusta muodostuu melko varmasti kohtalaisen vähämaalin, joten valitsemme tähän kotivoiton 1,5 tasoituksella.

Aiheeseen liittyvät uutiset