Jääkiekko: Sunnuntain kiekkovalintana Jokerit

Tänään keskitymme vain yhteen jääkiekko-otteluun ja se Jokereiden KHL-ottelu. Europassa pelataan usean ottelun kierroksia monessa maassa, mutta me keskitymme tänään vain tähän otteluun ja sen myötä on tavoitteena palata voittokantaan.

Jokerit – Jugra Hanti-Mansijsk

Coolbet valinta: Eeli Tolvanen yli 1,5 pistettä (2,40)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1,82)

Tämän päivän ainoa jääkiekkokohde on KHL-ottelu Jokerit – Jugra Hanti-Mansijsk. Kuntopuntarissa nämä kaksi joukkuetta ovat eri päissä listaa. Jokerit on tällä Läntisen konferenssin kuntopuntarissa toisena ja se onkin pääsääntöisesti hallinnut tämän kauden kotiotteluitaan. Vastaavasti Jugra on Itäisen konferenssin toiseksi huonoin vierasjoukkue, emmekä usko, että sillä on tänään mahdollisuuksia Jokereita vastaan.

Jokerit on nakuttanut kotiotteluissa maaleja yli kolmen keskiarvolla ja tänään ennalta heikommaksi arvioitu Jugra saa kokea tämän ja ennustamme Jokereille yli 3,5 maalin iltapäivää. Tähän kylkeen otamme mukaan superlupauksen, Eeli Tolvasen. Valinta on tähän otteluun Tolvaselle yli 1,5 pistettä eli toivomme hänen olevan mukana ainakin kahden maalin rakentelussa.

Ottelu alkaa klo 16:00!

Aiheeseen liittyvät uutiset