Jääkiekko: Tiistai ja päivän kiekkovalinnat CHL + Jokerit

Tänään jääkiekkoa pelataan Ranskan liigassa (Ligue Magnus) viiden ottelun verran. Näistä otteluista kaksi herättää mielenkiinnon, mutta hieman epävarmaa on tänään pelata suuria maalimääriä. Me keskitymme tänään CHL-otteluihin. Lisäksi Jokerit on jälleen tänään kaukalossa, kun se luistelee Tsheljabinsk Traktorin vieraaksi.

Zug (Sui) – Vienna (Aut)

Valinta: tuplamahdollisuus – x2 (2,12)

Tässä CHL-ottelussa kohtaavat maansa omissa sarjoissa hyvin pelanneet joukkueet. Samat joukkueet pelasivat viikko sitten vastakkain ja tällöin Vienna isännöi ottelua. Ottelun kaksi ensimmäistä erää pelattiin tasatahtiin, mutta viimeisessä erässä Vienna latoi kolme maalin Zugin verkkoon ja voitti ottelun 5-3. Tähän otteluun kotijoukkue Zug lähtee hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Coolbetin tuplamahdolisuus x2 houkuttelee kertoimella 2,12.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän toinen kohde tulee myös CHL:stä ja ottelu on HIFK – Krakow. HIFK tuntuu pääsevän vähitellen vauhtiin kotimaisessa Liigassa ja näiden joukkueiden viikon takaisessa ottelussa HIFK otti puhtaan 0-6 vierasvoiton. Nyt on edessä kotiottelu ja odotettavissa on vähintään samanlainen lopputulos.

Kolmas kiinnostuksen kohde on Jokerit, joka pelaa vierasottelun Traktor Tsheljabinskia vastaan. Tässä ottelussa Jokerit koittaa jatkaa huimaa voittoputkea ja se onkin hyvin mahdollista. Me luotamme tänään kahden putken jatkuvan. Ensimmäinen putki on joukkueen voittoputki ja toinen on Tolvasen maaliputki. Nuorukaisella on nyt viiden ottelun maaliputki ja toivotaan, että se saa tänään jatkoa.

HIFK (Fin) – Krakow (Pol)

Valinta: HIFK Handicap (2 Way) 0 – 4.5 (2,06)

Traktor Tsheljabinsk – Jokerit

Valinta: Jokerit (1,88)
Valinta: Eeli Tolvanen tekee maalin (2,40)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset