Jääkiekko: Tiistai ja päivän kiekkovalinnat Ranskasta, Norjasta ja Jokerit

Pienen lepohetken jälkeen palaamme Euroopan jääkiekon pariin. Tänään pelataan jälleen monella suunnalla ja hyviä kohteitä löytyy. Meidän valitsemat kohteet tulevat tänään otsikossa mainituista maista, joista haetaan mm. pientä yllätystä. Lisäksi Jokerit koittaa kasvattaa pitkää voittoputkea, mutta tänään se ei tule olemaan helppoa.

Bordeaux – Rouen

Valinta: Bordeaux (2,30)

Tässä Ranskan pääsarjan ottelussa kotijoukkue Bordeaux on sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue ja kokonaistilanteessa joukkue on myös kolmantena. Vastassa on tänään Rouen, joka on sarjan paras vierasjoukkue ja sarjataulukossa se on toisena. Näiden joukkueiden välillä tullaan näkemään tasainen vääntö, mutta viimeaikaisten suoritusten perusteella kotijoukkue on meidän mielestä hienoinen suosikki. Bordeaux on iskenyt viime otteluissa maaleja kuin liukuhihnalta. Tästä ottelusta on vaikea arvioida, nähdäänkö molemminsuuntaista ilotulitusta, vai pelataanko tarkkaa puolustuspeliä. Jos arvata saa, niin maaleja nähdään. Meidän valinta tähän otteluun on kotivoitto.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän toinen kohde tulee Norjan pääsarjasta. Kotijoukkue Stavanger on aloittanut kauden kolmella voitolla ja seitsemällä tappiolla. Tappioista neljä on tullut jatkoajan/voittolaukausten jälkeen, joten parhaalla mahdollisella tavalla kausi ei ole alkanut. Tänään vierasjoukkueena oleva Lillehammer on aloittanut kauden kahdeksalla voitolla, joista kaksi on tullut jatkojen jälkeen. Huomattavaa on, että vierasjoukkue Lillehammer on onnistunut maalinteossa hyvin. Lisäksi se on kolmanneksi paras vierasjoukkue, joten yli 2,5 maalia vieraille on hyvä valinta tähän kohteeseen.

Kolmas kohteemme on tänään KHL-ottelu Jokerit – Ak Bars Kazan. Tänään on jälleen jännät paikat, jatkuuko Jokereiden voittoputki? Tänään vastustaja on jälleen vaikea, sillä edellisessä ottelussa Ak Bars Kazan voitti SKA:n. Luotamme silti tänään Jokereihin ja voittopuken jatkumiseen.

Stavanger – Lillehammer

Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (2,05)

Jokerit – Ak Bars Kazan

Valinta: Jokerit (1,92)

Aiheeseen liittyvät uutiset