Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulelevat tänään Suomesta ja Ranskasta. Olympiatauko on ohi ja kiekkosarjat käynnistyvät vähitellen. Liigassa pudotuspelipaikkojen jako jatkuu ja tänään edessä on kuuden ottelelun kierros. Ranskassa puolestaan on edetty jo pudotuspeleihin ja tänään vuorossa ovat kolmannet osaottelut. Tervetuloa mukaan!

HPK – KalPa

Coolbet valinta: KalPa (2,10)
Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 2,5 (1,95)

Tänään ensimmäinen kohde tulee Liigasta ja ottelu on HPK – KalPa. Alkuvuodesta HPK esitti hienoja otteita ja se tuntui tavoittelevan tosissaan pudotuspelipaikkaa. Ennen olympiataukoa tapahtui kuitenkin jotain ja viimeisestä viidestä ottelusta on tullut vain yksi voitto. Nyt näyttää siltä, että HPK:n kausi päättyy runkosarjaan.

KalPalla on puolestaan vielä panosta, sillä se on sarjassa kuudentena ja SaiPa on vain kahden pisteen päässä. KalPa pelasi vahvasti ennen taukoa ja sillä onkin viidestä viime ottelusta neljä voittoa. Tänään KalPan suora voitto lähtee meidän lapulle. Tätä päätöstä tukee myös se, että HPK tuntuu jo ”luovuttaneen”, sillä se on tauon aikana laittanut rivejään uusiksi ja joukkue on heikentynyt.

Lyon – Amiens

Coolbet valinta: Lyon (1,87)
Unibet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,20)

Toinen kohteemme tulee tänään Ranskasta ja ottelu on Lyon – Amiens. Tänään vuorossa on ensimmäisen pudotuspelikierroksen kolmannet ottelut. Kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin Amiensin kotikaukalossa ja voitot ovat tällä hetkellä 1-1. Amiens menetti kotiedun, kun Lyon voitti edellisen ottelun luvuin 1-4.

Tällä kaudella Lyon on hallinnut näiden joukkueiden välisiä kohtaamisia ja uskomme, että tänään nähdään kotivoitto. Lisäksi odotamme ranskalaiseen tyyliin kotijoukkueelle runsaasti maaleja.

Muut valinnat

Kärpät – KooKoo

Coolbet valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,93)

SaiPa – JYP

Coolbet valinta: JYP (2,20)

Aiheeseen liittyvät uutiset