Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulelevat tänään Suomesta. Tänään Liigassa pelataan neljä ottelua ja vielä taistellaan pudotuspelien kotieduista. Meidän valinnat kohdistuvat tänään kahteen otteluun, tervetuloa mukaan!

Tappara – Kärpät

Valinta: Tappara (2,25) @Coolbet
Valinta: Ottelun maalit alle 4,5 (1,96) @Coolbet

Tänään ensimmäinen ottelu on Tappara – Kärpät. Näiden joukkueet väliset ottelut ovat olleet tällä kaudella tasaisia ja melko vähämaalisia. Tänään tässä ottelussa on panoksena Tapparan kotietu pudotuspeleihin. Ennen tätä ottelua Tappara on neljännellä sijalla, samoissa pisteissä JYP:n kanssa. JYP on pelannut yhden ottelun enemmän, joten jos Tappara saa tänään lisäpisteitä, niin se ottaa askeleen lähemmäs kotietua.

Kärpät on varmistanut runkosarjan voiton jo paljon aikaisemmin ja se on jotenkin näkynyt joukkueen pelaamisessa. Kärpät on kuntopuntarissa vasta sijalla yksitoista. Tähän otteluun motivaatioetu vie voiton ja pelaamme Tapparan vähämaalisen voiton.

Sport – TPS

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (2,01) @Coolbet

Toinen Liiga kohteemme on tänään Sport – TPS. Tässä ottelussa TPS lähtee varmistamaan runkosarjan toista sijaa. Sport ja TPS ovat pelanneet tällä kaudella yllättävän tasaisia otteluita ja voitot ovat 2-1 TPS:lle. Kaikissa otteluissa on nähty runsaasti maaleja näin tulee hyvin todennäköisesti tapahtumaan myös tänään. TPS on tällä hetkellä kuntopuntarin kärjessä ja se on iskenyt viime otteluissa yli neljän kerkiarvolla maaleja (viidessä ottelussa 22 maalia). Vastaavasti Sport pelaa paineettomassa tilassa, sillä runkosarjan jumbosija on jo varmistunut. Tässä on kaikki ainekset maalikarkeloihin.

Aiheeseen liittyvät uutiset