Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Itävallasta ja Ranskasta. Tänään kohteita on tarjolla monessa maassa, joten valinnanvaraa löytyy mukavasti. Suomessa aloitellaan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella, kun SaiPa ja Pelicans sekä Ässät ja Lukko avaavat Liigan pudotuspelikevään. Meidän kohteet tulevat silti Keski-Euroopasta, tervetuloa mukaan!

Linz – Medvescak Zagreb

Valinta: Vierasjoukkuen maalit yli 2,5 (2,10) @Unibet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Itävallan pudotuspelien ottelu Linz – Medvescak Zagreb. Tänään vuorossa on tämän kierroksen kolmannet ottelut ja tätä sarjaa Zagreb johtaa ehkä hieman yllättäen voitoin 2-0. Zagreb saa tänään kovia kertoimia, vaikka se on voittanut kaksi ensimmäistä ottelua ja edellisen se hoiti luvuin 6-2.

Tänään Zagreb on jälleen vierasvuorossa, joten asetelma tekee kotijoukkueesta suosikin. Faktaa on kuitenkin se, että kolme viimeisintä ottelua näiden joukkueiden kesken ovat päättynyt Zagrebin voittoon. Zagreb on tehnyt paljon maaleja ja tänään Unibet tarjoaa vierasjoukkueen maaleille hyviä kertoimia.

Amiens – Rouen

Valinta: Tuplamahdollisuus, Amiens/Draw (1,95) @Coolbet
Valinta: Ottelun maalit alle 4,5 (2,55) @Unibet

Toinen kohteemme on tänään Ranskan pudotuspeliottelu Amiens – Rouen. Näiden joukkueiden väliset ottelut ovat olleet tasaisia koko kauden. Tämä sarja on nyt 1-1 ja molemmat ottelut ovat olleet vähämaalisia, joten tänään odotamme samanlaista ottelua. Kaksi ensimmäistä ottelua pelattiin Rouenin kotikaukalossa ja Amiens onnistui voittamaan näistä ensimmäisen. Näin ollen se nappasi kotiedun itselleen.

Tänään Rouen asetetaan edelleen suosikiksi, jota hieman ihmettelemme, sillä niin tasaisista joukkueita on kuitenkin kyse. Amiens saa tänään hyviä voittokertoimia ja uskomme, että kotijoukkue on vahvoilla, eikä maaleilla juhlita tänään.

Facebook-kampanja

Facebookissa laitetaan todella kovia palkintoja jakoon mikäli meidän Facebook ryhmässämme on vähintään 2000 jäsentä perjantaihin (16.03) klo 17:00 mennessä!

1) Jos ryhmässä on 2000 jäsentä edellä mainittuun aikamääreeseen mennessä, lähtee seuraavan kisan palkinnoksi 2 VIP-lippua Helsingissä pelattavaan Winnipeg-Florida-otteluun.

2) Jos ryhmässä on 5000 jäsentä edellä mainittuun aikamääreeseen mennessä, lähtee jakoon myös kahden hengen matka jalkapallon MM-kisoihin!

Palkinnot ovat siis käytännössä jokaisen ryhmässä olevan omissa käsissä. Eiköhän kasvateta ryhmää ja laiteta samalla kunnon palkinnot jakoon! Pääset mukaan Facebook-ryhmään TÄSTÄ!

Aiheeseen liittyvät uutiset