Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Itävallasta ja Sveitsistä. Pudotuspelit jatkuvat ja me olemme tänään mukana kahdessa ottelussa. Tänäänkin on hyviä kohteita tarjolla ja Liigakin jatkuu, joten kiekkoviihdettä löytyy moneen lähtöön. Tervetuloa mukaan!

Medvescak Zagreb – Linz

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,82) @Coolbet

Ensimmäinen kohteemme on tänään eiliseen tapaan Itävallan pudotuspelien ottelu Medvescak Zagreb – Linz. Tänään vuorossa on kuudes tämän otteluparin ottelu ja tilanne on eilisen ottelun jälkeen 3-2 Linzin eduksi. Eilen jäimme tässä vastaavassa ottelussa maalin päähän tavoitteesta, kun ottelu päättyi varsinaisella peliajalla 3-3. Tänään lähdemme otteluun hieman maltillisemmin ja uskomme, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia.

Kloten – Lausanne

Valinta: Lausanne (2,25) @Coolbet

Valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 3 (2,16) @Unibet

Toinen kohteemme on tänään Sveitsin karsintalohkon ottelu Kloten – Lausanne. Tässä ottelussa lohkon viimeisenä oleva Kloten on jo menettänyt pelin eli se on viimeisenä ja edessä on putoamispelit. Lausanne on toisena ja edellisessä ottelussa, viikonloppuna se voitti Klotenin kotonaan 6-0.

Tänään Lausanne saa hyvän voittokertoimen. Tässä ottelussa tulemme hyvin todennäköisesti näkemään vierasvoiton, joten lapulle voittajaksi Lausanne.

Aiheeseen liittyvät uutiset