Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään Itävallasta ja Sveitsistä. Kevät etenee kovaa vauhtia ja pudotupelijoukkeet yksi toisensa jälkeen lähtevät kesälomille ja näin myös ottelutarjonta pienenee. Tästä huolimatta tälle illelle löytyy pari hyvää kohdetta. Tervetuloa mukaan!

Bolzano – Vienna

Valinta: Vienna (2,18) @Unibet

Ensimmäinen kohteemme on tänään Itävallan pudotuspelien ottelu Bolzano – Vienna. Itävallassa on edetty jo välierävaiheeseen ja tänään tässä otteluparissa on edessä toinen ottelu. Vierasjoukkue Vienna on ollut vahva koko kauden ja se on ollut meidänkin lapulla useita kertoja. Tässä sarjassa Vienna voitti ensimmäisen ottelun puhtaasti 4-0 ja se lähtee suosikkina illan otteluun.

Kauden aikana Vienna on hallinnut näiden joukkueiden välisiä otteluita, mutta runkosarjassa ottelut olivat erittäin tasaisia. Tämän sarjan ensimmäinen ottelu eteni tasaisesti Viennan komennossa, joten ensimmäisen ottelun ja kauden esitysten perusteella uskallamme luottaa tässä ottelussa vierasvoittoon. Vienna saa suorasta voitosta hyviä kertoimia, joten tartumme tähän.

Ambri-Piotta – Kloten

Valinta: Ambri-Piotta (1,90) @Unibet
Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,20) @Unibet

Toinen kohteemme on Sveitsin putoamispelien ”finaali” Ambri-Piotta – Kloten ja tänään on vuorossa tämän sarjan ensimmäinen ottelu. Joukkueet kohtasivat juuri muutama päivä sitten, kun pelattiin karsintasarjan viimeinen kierros. Tämän ottelun Ambri-Piotta voitti luvuin 2-5. Lisäksi on huomioitavaa, että koko kauden aikana Kloten ei onnistunut kertaakaan voittamaan Ambri-Piottaa.

Kotijoukkue on tässä putoamisväännössä suosikki ja me luotamme Ambri-Piottaan. Tänään tästä ottelusta peleihin lähtevät kotivoitto sekä kotijoukkueen maalijuhlat.

Aiheeseen liittyvät uutiset