Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat Norjasta ja Itävallasta

Tänään pelataan jälleen jääkiekkoa eri puolilla Eurooppaa ja todella hyviä kohteita löytyy paljon. Poimimme tähän mielestämme parhaat, mutta muitakin kohteita kannattaa tarkastella. Valitut kohteet tulevat otsikon maista, mutta tänään on tarjolla myös CHL-kierros. Lisäksi Ranskan kaikki kohteet ovat yleensä runsasmaalisia, joten sinne katseet, jos maalimäärävedot kiinnostavat.

Frisk Asker – Stavanger

Coolbet valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (2,07)

Ensimmäinen kohteemme tulee tänään Norjan pääsarjasta, jossa pelataan yksi ottelu. Tässä ottelussa kohtaavat Frisk Asker ja Stavanger. Kotijoukkue Frisk Asker on tällä hetkellä sarjassa toisena ja sen peliesitykset ovat olleet tällä kaudella kohtalaisen vakuuttavia. Sarjatilanne näyttää, että ottelut ovat olleet voitokkaita, mutta hävityissäkin otteluissa tuntuu maaleja syntyvän. Kotijoukkue on iskenyt maaleja kotiotteluissa yli neljän keskiarvolla, mutta omissakin soi tasaiseen tahtiin. Vierasjoukkue Stavanger on puolestaan seitsemäntenä sarjassa.

Kotijoukkue on luonnollisesti tähän otteluun selvä suosikki, mutta tänään 5,5 maalimäärä ylittyy hyvin todennäköisesti ja tähän Coolbetin yli 2 kerroin sopii hyvin meidän lapulle.

Medvescak Zagreb – Znojmo

Coolbet valinta: Medvescak Zagreb (1,98)

Toinen kohteemme tulee tänään Itävallan pääsarjasta, jossa pelataan kaksi ottelua. Ottelu Medvescak Zagreb – Znojmo tarjoaa kahden keskikastin joukkueen taistelun. Kotijoukkue Zagreb on pelannut hyvin kotiottelunsa ja viime otteluissa sillä on tilillään kovia voittoja mm. Vienna. Vierasjoukkue on sarjataulukossa pykälää Zagrebia ylempänä, mutta kuntopuntarissa Znojmo on viimeisenä. Viidestä viimeisestä ottelusta ei ole tullut voittoakaan, joten meidän valinta on tähän kohteeseen kotivoitto.

Bolzano – Linz

Coolbet valinta: Linz (2,25)

Kolmas kohteemme tulee myös Itävallasta, ottelu Bolzano – Linz. Kotijoukkue Bolzano on tällä hetkellä sarjan toiseksi huonoin kotijoukkue ja sarjataulossa sijoitus on sama eli toiseksi viimeinen. Vastassa on tänään Linz, joka on puolestaan sarjan toiseksi paras vierasjoukkue ja sarjassa se on toisella sijalla. Coolbetin voittokerroin näin selvälle suosikille on hyvä ja valinta on suora voitto vieraile.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset