Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat Saksasta ja Norjasta

Tänään jääkiekko palaa lapuille. Otteluita pelataan monella suunnalla, vaikka aivan täysiä kierroksia ei olekaan tarjolla. Tänään katseet kohdistuvat kahteen kohteeseen ja ottelut tulevat Saksasta ja Norjasta.

Mannheim – München

Coolbet valinta: München (2,15)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Saksan pääsarjan ottelu Mannheim – München. Ennen kauden alkua tätä ottelua olisi voinnut luonnehtia todelliseksi huippuotteluksi, mutta tällä hetkellä kotijoukkue on hieman alavireisessä kunnossa. Se on kuntopuntarissa vasta yhdeksäntenä ja maalinteko on ollut viime otteluissa ongelma. Mannheimilla on takana nyt kolmen ottelun tappioputki vieraissa ja näissä otteluissa se on tehnyt vain kolme maalia – samalla omissa on soinut yhdeksän kertaa.

Myös vierasjoukkue München oli alkusyksystä hieman ailahtelevassa kunnossa. Tähän otteluun nostamme Münchenin suosikiksi, sillä onhan se sarjan paras vierasjoukkue viidellätoista voitolla.

Stjernen – Storhamar

Coolbet valinta: Storhamar Handicap (2 Way) 0 1.5 – 0 (1,93)
Coolbet valinta: Vierasjoukkueen maalit yli 3,5 (2,25)

Toinen kohde tulee tänään Norja pääsarjasta ja ottelu on Stjernen – Storhamar. Tässä ottelussa vierasjoukkue on luonnollisesti suuri ennakkosuosikki, sillä se on tällä hetkellä sarjan ykkösjoukkue. Kotijoukkue Stjernen on sarja peräpäässä kahdeksantena. Näiden kahden joukkueen välisiä kohtaamisia on hallinnut Storhamar ja yleensä melko selvästi. Edellisen kerran nämä joukkueet kohtasivat noin kuukausi sitten ja silloin Storhamar oli parempi lukemin 5-2. Tänään vierasjoukkueelle odotamme selvää yli 1,5 maalin voittoa.

Tähän kohteeseen otamme mukaan myös toisen poiminnan. Storhamar on tehnyt kahdessatoista vierasottelussa 42 maalia eli keskimäärin 3,5 per ottelu. Vierasjoukkue saa tähän otteluun hyvän kertoimen maalimääristä, joten vieraille yli 3,5 maalia.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset