Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat Saksasta ja Sveitsistä

Tänään jääkiekko on jälleen lapuilla. Välillä meinaa usko horjua omaan tekemiseen, kun vihjet eivät osu kohdalleen. Tänään lähdemme kuitenkin metsästämään kahta hyvää kohdetta ja odotamme suunnan kääntyvän.

Wolfsburg – Ingolstadt

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (2,33)

Ensimmäinen kohteemme on tänään Saksan pääsarjasta ja ottelu on Wolfsburg – Ingolstadt. Hyvässä voittoputkessa ja sarjassa neljäntenä oleva Wolfsburg kohtaa yhdentenätoista olevan Ingolstadtin. Kotijoukkue on pelannut hyvän syksyn ja kotiotteluista on tullut yhdeksän voittoa kahdestatoista pelatusta ottelusta. Tänään vastassa oleva Ingolstadt joutuu tekemään kovan työn, jos se aikoo napata ottelusta pisteitä. Kotijoukkueen maalikeskiarvo on kotiotteluissa yli 3,5. Meidän valinta tähän otteluun on kotijoukkueelle yli 3,5 maalia.

Bern – Langnau

Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1,85)

Toinen kohde on tänään Sveitsin pääsarjan ottelu Bern – Langnau. Kotijoukkue Bern johtaa sarjaa ylivoimaisesti ja kotonaan se on ollut todella hyvä. Tällä kaudella kotiotteluissa sille on tullut vain yksi tappio ja sekin jatkojen jälkeen ja kotiotteluissa maaleja on syntynyt lähes 4,5 keskiarvolla. Tänään Berniä vastaan asettuu häntäpään joukkue Langnau, joka ei ole loistanut vieraskaukalossa. Ensimmäisen kohteemme kaveriksi myös tähän kohteeseen kotijoukkueelle yli 3,5 maalia.

Aiheeseen liittyvät uutiset