Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat Suomesta

jääkiekkovihjeet

Tänään jääkiekko -kohteet tulevat kotimaan Liigasta. Viime viikolla kiekkokohteet napsahtelivat kohdalleen kerta toisensa jälkeen. Tänään perehdymme pariin Liiga -kohteeseen. Vuorossa on kuuden ottelun kierros ja erittäin mielenkiintoisia otteluita on luvassa.

JYP – Lukko

Coolbet valinta: Lukko ML (2,60)

Tänään ensimmäinen kohteemme tulee kotimaan Liigasta ja ottelu on JYP – Lukko. Tässä ottelussa kohtaavat sarjan nelonen JYP ja viitonen Lukko. Lukon viimeaikaiset esitykset ovat olleet vakuuttavia ja siitä osoituksena edellisen ottelun voitto Tapparasta luvuin 4-0. Tänään Lukko matkustaa JYP:n vieraaksi ja odotettavissa on tasainen ottelu. JYP:n viimeaikainen vire on ollut hyvin vaihteleva eli hyvän ja heikon päivän ero on ollut merkittävä. Tänään me asetamme Lukon suosikiksi, vaikka kertoimet toisin väittävätkin. Poimimme tähän kohteeseen Coolbetin ML voiton Lukolle.

TPS – HPK

Coolbet valinta: Tuplamahdollisuus HPK/draw (2,12)

Tänään toinen kohteemme on myös Liiga -ottelu ja se on TPS – HPK. Tämän ottelun osalta sarjataulukko luo helposti sellaisen käsityksen, että tämä on kotijoukkueen ottelu. HPK on kuitenkin ryhtynyt tosissaan taistelemaan pudotuspelipaikasta ja se onkin tällä hetkellä kuntopuntarin toisella sijalla Kärppien jälkeen. Sarjataulukossa HPK on kolmantenatoista, 13 pistettä Ässiä perässä. Ässät ovat sijalla kymmenen eli viimeisellä pudotuspelipaikalla. HPK:lla on kuitenkin kolme ottelua Ässiä vähemmän pelattuna, joten tänään pelataan HPK:n kannalta erittäin tärkeistä pisteistä.

TPS:llä on sen sijaan hieman heikompi jakso menossa, joten me nostamme HPK:n tämän ottelun suosikiksi ja Coolbet tarjoaa tuplamerkille niin hyvän kertoimen, että tätä emme voi ohittaa.

Aiheeseen liittyvät uutiset