Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat Suomesta ja Itävallasta

jääkiekkovihjeet

Tänään palaamme jääkiekkon pariin pienen tauon jälkeen. Tiistain jääkiekko -kohteet tulevat Suomesta ja Itävallasta. Kotimaan liigassa pelataan tänään kuuden ottelun kierros ja näistä poimimme yhden ottelun tarkempaan tarkasteluun. Muuallakin Euroopassa pelataan ja lapulle eksyy tänään ehkä hieman eksoottisempi valinta Itävallasta.

HPK – Jukurit

Coolbet valinta: HPK (2,08)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (2,05)

Tänään ensimmäinen kohteemme tulee Liigasta ja ottelu on HPK – Jukurit. Tätä ottelua voisi luonnehtia sarjan Jumbokamppailuksi, sillä HPK on sarjassa kolmanneksi viimeisenä ja Jukurit on toiseksi viimeisenä. Molemmat joukkueet ovat tämän vuoden puolella piristyneet huomattavasti ja etenkin HPK:n otteet ovat parantuneet selvästi. Tästä osoituksena maukkaat voitot Kärpistä ja JYP:stä. HPK:n ottelut ovat olleet tiukkoja ja viimeaikoina on menty jatkoille monta kertaa, mutta nyt HPK on pystynyt kääntämään nämä hyvällä prosentilla edukseen.

Tämän illan ottelusta voidaan odottaa tasaista. HPK on saanut vaikean alkukauden jälkeen maalintekoon uutta virettä ja siitä osoituksena esimerkiksi JYP:iä vastaan se iski viisi maalia ja Kärppiäkin vastaan verkko heilui kolme kertaa. Me uskomme tänään HPK:n kotivoittoon.

Salzburg 2 – Jesenice

Unibet valinta: HC Jesenice 1-0 (2,18)

Toinen kohteemme tulee tänään Itävallan alemmalta sarjatasolta, Alps Hockey Leaguesta. Tänään tässä sarjassa pelataan yksi ottelu ja se on Salzburg 2 – Jesenice. Vierasjoukkue Jesenice on tällä hetkellä sarjassa kolmantena ja hienossa viiden ottelun voittoputkessa. Kotijoukkue Salzburg 2 on puolestaan sarjan kahdennellatoista sijalla ja se voidaan laskea keskikastin joukkueeksi.

Edellisen kerran nämä joukkueet kohtasivat reilu viikko sitten ja silloinkin Jesenice oli vierasjoukkue. Tällöin ottelu päättyi 0-3 vierasvoittoon, joten tänään vierailijat ovat selviä ennakkosuosikkeja. Jesenice on myös kova joukkue tekemään maaleja ja se onkin tehnyt tällä kaudella sarjan toiseksi eniten maaleja, yli neljän keskiarvolla ottelua kohden. Tämä kohde napataan tänään Unibetin listalta.

Aiheeseen liittyvät uutiset