Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat Suomesta

Tänään jääkiekko palaa lapuille. Tämän päivän ehdoton kiekkokohde on Helsingissä pelattava ulkoilmaottelu HIFK – Kärpät. Muuallakin Euroopassa pelataan tänään, mutta meidän kohteemme tulevat Liigasta.

HIFK – Kärpät

Coolbet valinta: HIFK ML (1,91)

Ensimmäinen kohteemme on tänään liigakamppailu HIFK – Kärpät. HIFK on vaikean alkukauden jälkeen noussut sarjassa jo neljänneksi. Tänään kotijoukkue hakee kahdettatoista peräkkäistä kotivoittoa. Tällä kaudella Kärpät on ollut keskinäisissä kohtaamisissa vahvempi, sillä ensimäisen kohtaamisen se vei selvin lukemin 5-0. Seuraava kohtaaminen olikin jo tasaisempi ja se meni voittolaukauksien jälkeen myös Kärpille. Onko tänään HIFK:n vuoro?

Tänään pelataan odotettu ulkoilmaottelu Helsingin Kaisaniemessä. Molemmat joukkueet odottavat varmasti tätä kohtaamista, sillä onhan tämä aivan ainutlaatuinen jääkiekkotapahtuma. Meidän vaakakuppi kallistuu hienoisesti kotijoukkueen kannalle. Tuhatpäinen kotiyleisö siivittää kuntopuntarin toisena olevan kotijoukkueen voittoon ja kotiotteluiden voittoputki jatkuu.

KalPa – HPK

Coolbet valinta: KalPa (1,97)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,95)

Toinen kohteemme tulee tänään myös Liigasta ja ottelu on KalPa – HPK. Tässä ottelussa kohtaavat tämän hetken kuumin joukkue KalPa ja melko ailahtelevasti pelannut HPK. KalPa on hävinyt viimeksi kuukausi sitten ja silloin Tappara oli parempi vasta voittolaukausten jälkeen. Kuntopuntarin kärjessä oleva KalPa lähtee otteluun suosikkina ja merkittävää on, että se on onnistunut illasta toiseen maalinteossa. Tähän otteluun nappaamme kaksi kohdetta. KalPa voittaa tänään ja se tekee maaleja yli 2,5.

 

Aiheeseen liittyvät uutiset