Jääkiekko: Tiistain kiekkovalinnat

jääkiekkovihjeet

Jääkiekko -kohteet tulevat tänään kotimaan Liigasta, jossa pelataan kuuden ottelun kierros. Tänään on luvassa tiukkoja otteluita ja pudotuspelipaikat ovat edelleen jakamatta, joten jokaisesta pisteestä pelataan tiukasti. Tervetuloa mukaan!

JYP – Kärpät

Coolbet valinta: JYP (1,87)

Tänään ensimmäinen Liiga -kohde on JYPKärpät. JYP selvisi viime viikon otteluruuhkasta loistavasti ja palkinnoksi tuli myös CHL mestaruus. Tänään JYP saa vastaansa Kärpät, joten mielenkiintoinen ottelu on edessä. JYP on ollut vaikea vastus Kärpille, eikä tänäänkään tule olemaan helppoa, sillä Kärpiltä on paljon pelaajia Olympilaisissa.

JYP lähtee tähän otteluun suosikkina ja meidän lapulla tämä näkyy myös. Tähän otteluun valinta on JYP:n suora voitto.

Pelicans – Lukko

Coolbet valinta: Pelicans (2,08)
Coolbet valinta: Kotijoukkueen maalit yli 2,5 (1,82)

Toinen kohtemme tänään myös Liigasta ja ottelu on PelicansLukko. Pelicansin kolmen ottelun voittoputki katkesi edellisessä ottelussa, kun se koki vierastappion Tapparan vieraana luvuin 2-0. Tätä ottelua edelsi mm. hieno kotivoitto vahvasti pelanneesta HIFK:sta luvuin 4-1. Lukko puolestaan on tuskaillut maalien tekemisen kanssa, eikä vieraissa tunnu kulkevan. Poikeuksena tähän, Lukko otti vierasvoiton Sportista luvuin 4-7.

Näiden joukkueiden väliset ottelut ovat olleet tällä kaudella tasaisia, edellistä ottelua lukuunottamatta. Viime viikolla Pelicans kävi hakemassa pisteet Raumalta luvuin 2-5. Syksyllä molemmat ottelut menivät jakoille, jotka Lukko lopulta voitti. Tähän otteluun kotivoitto ja kotijoukkueelle yli 2,5 maalia.

Muut Liiga valinnat

Jukurit – KooKoo

Coolbet valinta: Jukurit (2,15)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset