Jääkiekko: Tiistaina jääkiekkoa Ranskasta ja Saksasta

Tänään Ranskan Ligue Magnus jatkuu kuuden ottelun kierroksella ja näistä otteluista löytyy kohteita peleihin. Ranskan liigassa on tälläkin kaudella nähty paljon maaleja, joten varsin viihdyttäviä otteluita on yleisölle ollut tarjolla. Saksan Deutsche Eishockey Liga (DEL) tarjoilee myös kaksi ottelua tälle illalle, joten hyviä pelikohteita löytyy jälleen eri suunnilta Eurooppaa. Tänään pääkohde tulee Ranskasta. Tervetuloa mukaan!

Gap – Strasbourg

Valinta1: Gap Handicap (2 Way) 0 – 3,5 (2,12)
Valinta2: Ottelun maalit yli 6,5 (1,85)

Tässä ottelussa ovat vastakkain kovassa vireessä oleva kotijoukkue Gap ja tappiokierteessä oleva vierasjoukkue Strasbourg. Ottelun ennakkoasetelmat ovat selvät, sillä kotijoukkue on takonut kuudessa pelaamassaan ottelussa 22 maalia ja vierasjoukkueelle on tehty viidessä ottelussa 25 maali. Tällä hetkellä kotijoukkue johtaa sarjaa ja vierasjoukkuen on sarjan viimeisenä viidellä tappiolla. Näkemyksemme mukaan tänään maaliverkko heiluu niin ahkerasti, että pelin päätyttyä hallin henkilökunta joutuu todennäköisesti vaihtamaan uudet maaliverkot. Me poimimme tähän otteluun kotijoukkueen suurinumeroisen voiton sekä yli 6,5 maalia.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Ranska pääsarjasta löytyy myös toinen hyvä kohde, jonka otamme tänään mukaan kupongille. Rouen – Epinal ottelussa kotijoukkue tekee hyvän päivän koittaessa paljon maaleja, mutta omassakin päässä verkko heiluu melko usein. Tähän otteluun yli 5,5 maalia.

Saksan pääsarjasta poimimme ottelun München – Köln. Kotijoukkue München aloitti kauden vahvasti CHL-otteluilla, mutta kotimaan sarja alkoi hieman nihkeästi. Viimeiset pelit ovat osoittaneet, että voittoja tulee hyviäkin joukkueita vastaan, joten tähän otteluun valinnaksi kotivoitto.

Rouen – Epinal
Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,64)

München – Köln
Valinta: München (1,94)

 

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset