Jääkiekko: Torstai ja päivän kiekkovalinnat Norjasta ja Itävallasta

Pienen tauon jälkeen palataan jääkiekon pariin ja koitetaan kääntää kupongit voittokantaan. Tänään kohteita ei ole kovin monella suunnalla tarjolla, mutta mukavia kohteita löytyy silti. Tänään kohteet otsikon maista.

Lillehammer – Lorenskog

Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,93)

Norjan pääsarjassa pelataan viiden ottelun kierros ja meidä katseet kohdistuvat otteluun Lillehammer – Lorenskog. Kotijoukkue Lillehammer on ollut huimassa iskussa ja suurinumeroisia voittoja on tullut illasta toiseen, niin koti- kuin vierasotteluissa. Hyvien peliesitysten myötä Lillehammer on noussut sarjassa jo toislle sijalle. Tänään vastaan asettuu sarjassa toiseksi viimeisellä sijalla oleva Lorenskog. Vierasjoukkueen viime ottelut ovat olleet erittäin mollivoittoisia ja takana onkin viiden ottelun tappioputki.

Lillehmmer on iskenyt kuudessa pelaamassaan kotiottelussa 28 maalia ja omiin on mennyt vain kuusi. Kaikki sen kotiottelut ovat päättyneet voittoon, joista kaksi on jatkojen jälkeen ansaittuja. Tänään tässä ottelussa tehdään melko varmasti yli 5,5 maalia. Lisäski harkintaan kannattaa ottaa Lillehammerin voitto -3,5, sillä Coolbetin kerroin murskavoitolle on hyvä 3,67.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Toinen kohteemme tulee tänään Itävallasta, jossa Medvescak Zagreb kohtaa Viennan. Sarjan kymmenentenä oleva Zagreb on kovan paikan edessä, sillä Vienna on hallinnut sarjaa ylivoimaisesti. Vienna hävisi edellisen ottelun Villachille jatkoajan jälkeen, mutta sitä ennen voittoja oli tullut 12 kpl. Vienna on ollut luonnollisesti paras vierasjoukkue tällä kaudella ja nyt vastassa on keskikastin kotijoukkue. Coolbet tarjoilee hyvän kertoimen Viennan suoralle voitolle ja tämä on meidän valinta tähän otteluun.

Medvescak Zagreb – Vienna

Valinta: Vienna (1,95)

 

Aiheeseen liittyvät uutiset