Jääkiekko: Torstai ja päivän kiekkovalinnat Saksasta, Itävallasta + KHL

Tänään jääkiekkokohteita ei ole kovin laajalla rintamalla tarjolla, mutta muutamia hyviä kohteita löytyy. Huomenna onkin sitten paljon kohteita tarjolla, mutta niihin palataan myöhemmin ja nyt keskitytään muutamaan hyvään kohteeseen.

Iserlohn – Bremerhaven

Valinta: Iserlohn (2,05)

Tämän illan ainoassa Saksan pääsarjan (DEL) ottelussa kohtaavat Iserlohn ja Bremerhaven. Tässä tasaisessa sarjassa näiden kahden joukkueen sijoitukset ovat tällä hetkellä häntäpäässä, Iserlohn kolmantenatoista eli toiseksi viimeisenä ja Bremerhaven kahdentenatoista. Kotijoukkue Iserlohn ei ole voittanut tällä kaudella kuin yhden kotiottelun. Tämä voitto tuli edellisessä ottelussa, jatkoajan jälkeen Straubingia vastaan. Kotijoukkue on kuitenkin esiintynyt viime otteluissa pirteästi ja sillä onkin nyt kolmen ottelun voittoputki, kotivoiton lisäksi takana on kaksi voitokasta vierasottelua. Vierasotteluista voitot ovat tulleet kovista joukkueista, sillä Mannheim ja Krefeld taipuivat varsinaisen peliajan puitteissa. Vierasjoukkkueella on vastaavasti takana kolmen ottelun tappioputki, joka tulee meidän arvioiden perusteella jatkumaan tänään. Valinta tähän kohteeseen on kotivoitto.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Päivän toinen kohde tulee Itävallasta. Kotijoukkue Innsbruck on Viennan jälkeen toiseksi paras kotijoukkue. Tästä ottelusta on odotettavissa tasainen, sillä vastakkain ovat sarjan kokonaistilanteessa neljäntenä oleva Innsbruck ja viidentenä oleva Graz. Viime otteluissa Graz on ollut tulosten perusteella näistä kahdesta voitokkaampi joukkue, mutta huomattavaa on, että Innsbruckilla vastassa on ollut sarjan kärkipään joukkueita ja Grazilla heikoimpia joukkueita. Kovana kotijoukkuuena esiintynyt Innsbruck on tähän otteluun meidän suosikki ja valitsemme sen Coolbetin listoilta.

Kolmas kohteemme on tänään KHL-ottelu Lokomotiv Yaroslavl – Neftehimik Nizhnekamsk. Tähän otteluun kotijoukkue Lokomotiv Yaroslavl lähtee ennakkosuosikkina. Sen viime ottelut ovat sujuneet mallikkaasti ja kuntopuntarissa se on Läntisessä konferenssissa kolmantena. Tänään vierasjoukkueena oleva Neftehimik Nizhnekamsk on pelannut melko heikosti, ainakin kerättyjen pisteiden perusteella. Toki maaleja on syntynyt, mutta voittoja on tullut vähän ja kyseessä onkin Itäisen konferenssin toiseksi huonoin vierasjoukkue. Nällä perusteilla Coolbetin tarjous yli 4,5 maalille on pelaamisen arvoinen.

Innsbruck – Graz

Valinta: Innsbruck (2,00)

Lokomotiv Yaroslavl – Neftehimik Nizhnekamsk

Valinta: Ottelun maalit yli 4,5 (1,90)

 

 

Aiheeseen liittyvät uutiset