Jääkiekko: Torstain jääkiekkoa Norjasta, Ranskasta ja Suomesta

Tänään Norjan pääsarja tarjoaa jääkiekkokohteita neljässä ottelussa. Näistä neljästä ottelusta löytyy yksi hyvä kohde tämän illan pelihin. Myös Ranskan Ligue Magnus jatkuu yhdellä ottelulla ja luonnollisesti maalirikkaan sarjan ottelut kiinnostavat meitä. Näiden lisäksi myös kotimaan Liigassa pelataan neljän ottelun kierros, joten jääkiekkokupongeille löytyy mukavasti kohteita.

Frisk Asker – Manglerud

Valinta: Kotijoukkueen maalit yli 3,5 (1.95)

Norjan pääsarjan (Get Ligaen) ottelu Frisk Asker – Manglerud on sarjakärjen ja keskikastin joukkueen välinen kamppailu. Kotijoukkue on sarjan kärjessä ja tässä ottelussa se on luonnollisesti suosikki. Tässä sarjassa Frisk Asker ei ole hävinnyt vielä yhtään ottelua, kun takana on kuusi ottelua. Yhden ottelun se on voittanut voittolaukausten jälkeen. Vierasjoukkue Manglerud puolestaan on onnistunut saamaan vain yhden voiton varsinaisella peliajalla, mutta jatkoaikavoittoja on tullut kaksi.

Kotijoukkue lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja alkukauden otteluissa maaleja on syntynyt hyvään tahtiin, tehtyjä maaleja on 29 kpl eli yli 4,5 keskiarvolla ottelua kohden. Tähän yhtälöön lisätään vielä se, että vierasjoukkueen maaliverkko on heilunut yli kolmen keskiarvolla. Näiden tilastojen perusteella Coolbetin kerroin kotijoukkueen yli 3,5 maaleille on hyvä – 1,95.

Muut Jääkiekko-valinnat:

Ranska pääsarjan illan ainoa kohde on Bordeaux – Chamonix Mont-Blanc. Tämä sarja on osoittanut, että maaleja syntyy paljon. Nyt tässä ottelussa kohtaavat sarjan kolmonen ja kymmenes joukkue. Tähän otteluun yli 5,5 maalia.

Liigan neljästä illan ottelusta poimimme lapulle Lukon ja Pelicansin välisen kamppailun. Lukko pelasi eilen Tapparaa vastaan voitokkaasti, kun se teki kolmannen erä lopussa voittomaalin ylivoimalla. Tähän otteluun Pelicans lähtee levänneenä, joten tämä tasoittaa voimasuhteita ja muutenkin Pelicans on pelannut hyvää ja vauhdikasta jääkiekkoa alkukauden otteluissa. Lukon eilinen peli saattaa vielä painaa hieman jaloissa, joten tässä haemme Pelicansin ML voittoa.

Bordeaux – Chamonix Mont-Blanc
Valinta: Ottelun maalit yli 5,5 (1,85)

Lukko – Pelicans
Valinta: Pelicans ML (2,20)

 

Tästä jääkiekkokohteisiin!

Tästä Coolbetin pelitili auki!

 

Aiheeseen liittyvät uutiset